MIUI Türkiye Üyelerine Özel İndirimli Xiaomi Ürünleri

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Merhaba arkadaşlar,

Xiaomi ürünlerini daha ucuz ve güvenli bir şekilde satın alabilmeniz için site yönetimimizin çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmaların sonuçlarından biri olarak sitesi bazı Xiaomi ürünlerinde sitemize özel indirimler sundu. Aşağıda bu ürünleri, indirim miktarlarını ve ürün bağlantılarını görebilirsiniz.

İncelemek istediğiniz ürünün ismine tıklamanız yeterlidir. 

( sepete ekle (add cart) veya satın al (buy it now) tuşlarına tıklamadan önce aşağıdaki bağlantılar yerine başka bir sayfadan veya direk bağlantı ile giriş yapılır ise indirimler geçerli olmuyor.)

Arkadaşlar Banggood'un sunmuş olduğu indirim kuponu kampanyası sona ermiştir. Değişiklik olması halinde yeniden bilgilendirme yapılacaktır.

1. ( 3$ indirimli) 
Kupon Kodu : 

2. (3$ indirimli)
Kupon Kodu : 

3. ( %15 indirimli)
Kupon Kodu : 

4. ( %15 indirimli)
Kupon Kodu : 

5.  ( 2$ indirimli)
Kupon Kodu : 

Şimdilik sadece 5 ürün için indirim sunuldu ancak sitemizden gidecek, yeni üye olacak ve alışveriş yapacak olan kullanıcı sayısı ile doğru orantılı olarak ilerleyen zamanlarda indirim miktarlarını ve ürün sayısı artıracaklarını belirttiler. Dolayısı ile şimdilik alışveriş yapmayacak olsanız dahi aşağıdaki/yukarıdaki bağlantıları kullanarak sitesini ziyaret etmeniz gelecekte daha fazla indirim almamıza yardımcı olacaktır.

chatin_62' Alıntı:
İsterseniz kodun önemini anlatalım. Bu 5 ürün haricinde ürünler alınırken de bizim kod ile alınsın ki bizden ne kadar alışveriş yapıldığı belli olsun. 2 kişinin yaptığı alışverişe verilecek olan indirim ile 50 kişinin yaptığı alışverişe verilecek indirim aynı olmayacaktır.
Şöyle yazarsak nasıl olur?

Arkadaşlar eğer bu linklere basarak alacağınız ürünler haricinde  Banggood sitesinde gördüğünüz herhangi bir ürünü satın almak isterseniz, ürün sayfasındayken browser da adres satırına gelin ve hiçbirşeyi değiştirmeden sadece en sonuna şu kodu olduğu gibi aynen ekleyip (soru işareti dahil) enter'a basarak sayfayı yeniden açmış olun.

?p=D609101332501201503X

Ardından da ürünü sepete atıp satınalma işlemini gerçekleştirin. Böylece bizim siteden ürün aldığınız belli olur.

Saygılarımızla,
miuiurkiye.net yönetimi

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
Hayırlı olsun :)

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
En çok is yapacak olan kısım olan kulaklık ve powerbankta %3 yerine 2-3. indirseydi daha iyiydi. 20 doların %3ü çok az :(

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Çok iyi olmuş hocam. Bakalım bi Redmi 2 alırsam ilk iş Piston siparişi vermek olacak. Tabi LEDi de unutmamak lazım. :)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@emrebegen açıkçası ben de daha yüksek oranlar bekliyordum ama başlangıç için bunlar geldi. Umarım ilerleyen zamanlarda daha yüksek indirimler alabiliriz.

@ByKatre eğer powerbank varsa LED bence olmazsa olmaz akseuarlardan biri hocam :)

kuddusü

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kuddusü66
Cihazım
Mi4
Konular
5
Gayretli çaılşmalarınızdan ötürü tebrik ederiz. Devamını da artarak bekleriz. :)

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
cantara' Alıntı:
@emrebegen açıkçası ben de daha yüksek oranlar bekliyordum ama başlangıç için bunlar geldi. Umarım ilerleyen zamanlarda daha yüksek indirimler alabiliriz.

@ByKatre eğer powerbank varsa LED bence olmazsa olmaz akseuarlardan biri hocam :)
Hocam ben bir power bank daha alacağım ama led konusunda bilgim az ciddi anlamda ise yarıyor mu tavsiye eder misiniz Laptop da klavyenin ışıkları yok akşam sinir bozucu oluyor orada sorunsuz çalışır mı. Power bank 2a veriyor ondan reklam yapıyorlar Laptop 0.5a fark eder mi

MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kursat' Alıntı:
cantara' Alıntı:

Hocam ben bir power bank daha alacağım ama led konusunda bilgim az ciddi anlamda ise yarıyor mu tavsiye eder misiniz Laptop da klavyenin ışıkları yok akşam sinir bozucu oluyor orada sorunsuz çalışır mı. Power bank 2a veriyor ondan reklam yapıyorlar Laptop 0.5a fark eder mi

MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam kendim denemedim ama reklam resimlerinde hep ya laptop'a ya da powerbank'e bağlı ve çalışır halde gösteriyorlar. 

Üründe sadece LED ampul var bildiğim kadarıyla. Çok fazla güce ihtiyacı olacağını zannetmiyorum. Zaten yorumlarda da laptop'ta kullandıklarını yazmışlar.

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular