Gönderildiğine dair herhangi bir bilgi verilmedi hocam gönderiyoruz tarzı bi mesaj atılsa daha iyi olmaz mıydı iyi akşamlarBugün gönderildi hocam.
Community yetkilileri bilgi vereceklerini söylemişlerdi hocam ama haklısınız verilmemiş. Bugün ben SMS olarak tüm kazanan arkadaşlarımıza bilgi gönderdim. Size de gelmiş olması lazım. Bir kontrol eder misiniz?Gönderildiğine dair herhangi bir bilgi verilmedi hocam gönderiyoruz tarzı bi mesaj atılsa daha iyi olmaz mıydı iyi akşamlar
Çok teşekkür ederim hocam+ 1.000.000.000.000
Skorpi hocamı fiziksel olarak da tanımaktan memnun oldum.
Çok teşekkür ederim ürün elime ulaştı çok beğendim hediye paketi hoş olmuşCommunity yetkilileri bilgi vereceklerini söylemişlerdi hocam ama haklısınız verilmemiş. Bugün ben SMS olarak tüm kazanan arkadaşlarımıza bilgi gönderdim. Size de gelmiş olması lazım. Bir kontrol eder misiniz?
Rica ederiz hocam, güzel günlerde kullanınÇok teşekkür ederim ürün elime ulaştı çok beğendim hediye paketi hoş olmuş
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Muhteşem di, 2 tabak yedim, 7 şer tane her tabaktaÖzellikle barbekü soslu köfteler harikaydı
tanışma ve içten sohbet ortamını kaçırdığım içinÖzellikle barbekü soslu köfteler harikaydı