Etkinlik MIUI Türkiye #Deprem Bağış Kampanyası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
VIP almak gibi bir beklentim yok zaten bağışı başlığı görmeden çok daha önce yapmıştım ancak belki birileri görür vesile olur diye atıyorum bende, VIP i başkalarına verebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230207-224020_Pixel Launcher.png
    Screenshot_20230207-224020_Pixel Launcher.png
    150,6 KB · Görüntüleme: 43

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14

06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve Kahramanmaraş'ın yanı sıra Adıyaman, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Malatya ve Hatay'da hissedilen ve büyük yıkıma neden olan şiddetli depremin yaralarını sarmaya çalışan kurum ve kuruluşlara destek olma amacı ile bizler de VIP Üye gelirlerimizin tamamını bu kuruluşlara destek olma amaçlı olarak bağışlamaya karar verdik.​

Aşağıda bağlantılarını vermiş olduğumuz sayfalar üzerinden bağışlarını gerçekleştiren kullanıcılarımız bu konu altından mesaj olarak -gizlilik sorunu yaratması muhtemel alanları kapattıktan sonra- bağış makbuzlarını paylaşmaları halinde hesaplarına bağış tutarlarının karşılığı süre kadar VIP üyelik tanımlanacaktır.

• 3 Aylık - 50₺
  • 6 Aylık - 75₺
  • 12 Aylık - 125₺

Bağış bağlantıları

Ahbap : veya
AFAD Deprem Bağışı :
Bu kampanyayı başlattığınız için teşekkürlerimi sunarim size. Depremde ailesi, yakinlari ve arkadaşı depremde etkilenenlere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Allah o bölgelerdeki insallarin hepsinin yardimcisi olsun. Geçmiş olsun Türkiyem. Destek olan herkese ayriyetten sonsuz teşekkürler. İnşallah destek olmak için verdigimiz her kuruş oradaki insanlarin yaralarına derman olur.

Son düzenleme:

Cebrail29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cebrail
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
VIP almak gibi bir beklentim yok zaten bağışı başlığı görmeden çok daha önce yapmıştım ancak belki birileri görür vesile olur diye atıyorum bende, VIP i başkalarına verebilirsiniz.
Rabbim Yardımlarımızı Kabul Etsin İnşaALLAH Bende bugün yaptım bağışı burayı sonradan gördüm. Yoksa direk buradan da yapardım. Maksat Ulaşssın yardımlarımız. Yaralılara da Şifalar Versin İnşaALLAH.(AMİN)

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
123
Çok yakın bir arkadaşımı kaybettim dün Hatay'da. 13 Saat göçük altında kaldı sonra da haberi geldi. Mekânı cennet olsun.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Başınız sağolsun hocam mekânı cennet olsun..

KinZhuLL

🇹🇷
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
12S Ultra
Konular
7
Karşılığında hiç bir şey istemiyorum. Destek olmaya çalışmanız cok güzel bir davranış umarım herkese örnek olur. Yardımın büyüğü küçüğü olmaz her liranın her yardımın büyük değeri var.

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
konuyu açtığınız için teşekkür ederim. ben de kredi kartıyla 500 TL ahbap.org sitesine bağış yaptım.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam bana vip vermeyin rastgele hediye olarak birisine verebilirsiniz.

Size de VIP tanımladım hocam. Ancak bir başka arkadaşımıza daha VIP üyelik hediye etmek istiyorsanız kullanıcı adını benimle paylaşmanız yeterli olacaktır. Desteğiniz için de çok teşekkürler.

Çok yakın bir arkadaşımı kaybettim dün Hatay'da. 13 Saat göçük altında kaldı sonra da haberi geldi. Mekânı cennet olsun.

Başınız sağ olsun hocam. Allah rahmet eylesin.

Elimden gelen bu idi ama ülkem için feda olsun insanlarımızın eksikleri giderilsinde giden para olsun .Allah yardımcıları olsun bu soğukta inşAllah

Çok teşekkürler hocam.

Amacınızın VIP üyelik olmadığını biliyoruz hocam. Bizlerin de amacı aynen sizin mesaj göndermedeki amacınız gibi belki unutan, çekinen, vesile arayan arkadaşlarımız var ise onlara bir hatırlatma yapmak, bir teşvik unsuru sunabilmek.

Yaptığınız çok güzel bi hareket gerçekten. Helal olsun

Çok teşekkürler hocam. Yapmamız gerekendi bu şekildeydi diye düşünüyorum.

Karşılığında hiç bir şey istemiyorum. Destek olmaya çalışmanız cok güzel bir davranış umarım herkese örnek olur. Yardımın büyüğü küçüğü olmaz her liranın her yardımın büyük değeri var.

Destekleriniz için çok teşekkürler hocam.

konuyu açtığınız için teşekkür ederim. ben de kredi kartıyla 500 TL ahbap.org sitesine bağış yaptım.

Asıl bizler teşekkür ederiz hocam. İyi ki varsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt