- Adım
- Kadir
- Cihazım
- Xiaomi Mİ 9 SE
- Konular
- 28
Bu kampanyayı başlattığınız için teşekkürlerimi sunarim size. Depremde ailesi, yakinlari ve arkadaşı depremde etkilenenlere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Allah o bölgelerdeki insallarin hepsinin yardimcisi olsun. Geçmiş olsun Türkiyem. Destek olan herkese ayriyetten sonsuz teşekkürler. İnşallah destek olmak için verdigimiz her kuruş oradaki insanlarin yaralarına derman olur.
06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve Kahramanmaraş'ın yanı sıra Adıyaman, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Malatya ve Hatay'da hissedilen ve büyük yıkıma neden olan şiddetli depremin yaralarını sarmaya çalışan kurum ve kuruluşlara destek olma amacı ile bizler de VIP Üye gelirlerimizin tamamını bu kuruluşlara destek olma amaçlı olarak bağışlamaya karar verdik.
Aşağıda bağlantılarını vermiş olduğumuz sayfalar üzerinden bağışlarını gerçekleştiren kullanıcılarımız bu konu altından mesaj olarak -gizlilik sorunu yaratması muhtemel alanları kapattıktan sonra- bağış makbuzlarını paylaşmaları halinde hesaplarına bağış tutarlarının karşılığı süre kadar VIP üyelik tanımlanacaktır.
- 3 Aylık - 50₺
- 6 Aylık - 75₺
- 12 Aylık - 125₺
Bağış bağlantıları
Ahbap :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirveyaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
AFAD Deprem Bağışı :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Amin hocam, dostlar sağolsun.Başınız sağolsun, mekânı cennet olsun.
Rabbim Yardımlarımızı Kabul Etsin İnşaALLAH Bende bugün yaptım bağışı burayı sonradan gördüm. Yoksa direk buradan da yapardım. Maksat Ulaşssın yardımlarımız. Yaralılara da Şifalar Versin İnşaALLAH.(AMİN)VIP almak gibi bir beklentim yok zaten bağışı başlığı görmeden çok daha önce yapmıştım ancak belki birileri görür vesile olur diye atıyorum bende, VIP i başkalarına verebilirsiniz.
Başınız sağolsun hocam mekânı cennet olsun..Çok yakın bir arkadaşımı kaybettim dün Hatay'da. 13 Saat göçük altında kaldı sonra da haberi geldi. Mekânı cennet olsun.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bana vip vermeyin rastgele hediye olarak birisine verebilirsiniz.
Çok yakın bir arkadaşımı kaybettim dün Hatay'da. 13 Saat göçük altında kaldı sonra da haberi geldi. Mekânı cennet olsun.
Elimden gelen bu idi ama ülkem için feda olsun insanlarımızın eksikleri giderilsinde giden para olsun .Allah yardımcıları olsun bu soğukta inşAllahResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
VIP almak gibi bir beklentim yok zaten bağışı başlığı görmeden çok daha önce yapmıştım ancak belki birileri görür vesile olur diye atıyorum bende, VIP i başkalarına verebilirsiniz.
Yaptığınız çok güzel bi hareket gerçekten. Helal olsun
Karşılığında hiç bir şey istemiyorum. Destek olmaya çalışmanız cok güzel bir davranış umarım herkese örnek olur. Yardımın büyüğü küçüğü olmaz her liranın her yardımın büyük değeri var.
konuyu açtığınız için teşekkür ederim. ben de kredi kartıyla 500 TL ahbap.org sitesine bağış yaptım.