Benim ailemde Maraşta yaşıyor. Can kaybı yok çok şükür ama çok fazla mağdur var.
Bu vesileyle tekrar yardım yapmış olayım.
Kampanya için Miui Türkiye ailesine ve elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim, iyi ki varsınız.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Osmaniyeden yaziyorum durumlar cok kotu 2 gundur elektrik yok su yok. En kaz altinda kalan insanlar var. Allah herkesin yardimcisi olsun. Dualarinizi bekliyorum.
ALLAH Kabul Etsin Hocam. Kesinlikle Böyle bir şey de bulunmaları bile değerli ve önemli.Bu şekilde insanları biraz daha bağış yapmasına yönlendirmeye çalışmanız için Allah sizden razı olsun hocam. Dün ahbap hesabının ibanı paylaşması halinde ufak da olsa bi destek yaptım Allah herkesin yardımcısı olsun.
ALLAH Yar ve Yardımcınız Olsun Hocam. Geçmiş Olsun Rabbim Şifalar Versin İnşaALLAH.(AMİN)Osmaniyeden yaziyorum durumlar cok kotu 2 gundur elektrik yok su yok. En kaz altinda kalan insanlar var. Allah herkesin yardimcisi olsun. Dualarinizi bekliyorum.
Başınız sağolsun, mekânı cennet olsun.Çok yakın bir arkadaşımı kaybettim dün Hatay'da. 13 Saat göçük altında kaldı sonra da haberi geldi. Mekânı cennet olsun.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.