Yedeklerinizi pc'e alın ve wipe bölümünden format dataya girip yes yazarak telefonu tamamen sıfırlayın. Recovery menüsünü yeniden başlatın ve rom'u telefona atıp tekrardan kurunMi5 olanı indirdim wipe falan yaptım sistemi başlat dedim fastboot moda girdi yeniden başlıyor mi logosu gözüküyor tekrardan fastboot moda giriyor sebebi nedir çözümü nedir ?
Geliştirici seçeneklerini kapatıp tekrardan açın. Sonrada değiştirmeyi tekrardan deneyinGeliştirici seçeneklerinden animasyon süreleri 5x de takılı kalmış. Değiştirilemiyor!
Orjinal romdaki media klasörünü çekip rom'a aktarırsanız orjinal görünüm geri gelir.Hocam öncelikle elinize sağlık benim bi sorum olacaktı mesela default miui 10 teması ve arkaplan wallpaperlarını bu rom için seçenek haline getiremez miyiz o çok hoşuma gitmişti napabiliriz bu konuda ?
Yedeklerinizi Pc'e alın. Wipe bölümünden format dataya girip yes yazın ve telefonu tamamen sıfırlayın. Daha sonra recovey menüsünü yeniden başlatın ve rom'u telefona atıp kurunromu kurduktan sonra fastboot a geçiyor nasıl çözülüyor bu sorun ?
Yedeklerinizi Pc'e alın. Wipe bölümünden format dataya girip yes yazın ve telefonu tamamen sıfırlayın. Daha sonra recovey menüsünü yeniden başlatın ve rom'u telefona atıp kurunhocam ben romu yükledim fakat yükleme bitip yeniden başlattığımda fastboot ekranında kalıyor neden acaba
Öncelikle ellerinize sağlık.
Denedim düzelmiyor hocamGeliştirici seçeneklerini kapatıp tekrardan açın. Sonrada değiştirmeyi tekrardan deneyin