Video bana ait değil hocam sadece buraya ekledim yapanın ellerine sağlık
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam şuan indiriyorum ne zaman yüklerim bilmiyorum.rom yüklemek problem değil de aynı uygulamaları tekrar kurmak onları ayarlamak,kimisini mail yada tel no ile aktif etmek bana ölüm gibi geliyor valla geçen yüklediğim romda pek bi sıkıntı görmedim.eu beta tadı var sanki hocam.bunu yükleyince deneyimlerimi yazarım
yararlı olan ve mi5 e uyan magisk modulleri yazabilir misiniz ?Hocam Ben Hep Titanium Backup ile geri yüklüyorum, yoksa tek tek 85 uygulama ile uğraşamam bende Whatsapp ve Mi Fit'i baştan kuruyorum sadece. Mesajlar - Arama Kaydı vs. de Yerel yedeklemeler ile hallediyorum. Yinede cihaza ayarlama yapmak 1-2 saat arası süre alıyor tabi orası ayrı da Magisk, Modüller falan derken. Bakalım birazdan kuracağım bende kısmetse, yedekleri alıyorum.
Arkadaşlar GPS konum açma kapama yok rom da herkeste mi öyle sadece bende mi öyle statusbari bi kontrol edin lütfen
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Temiz kurulum işim yedek geri yüklemeyi önermiyorum ama yedek geri yüklemeden sonra çok hata ile karşılaşırsanız sıfırdan kurulum ile kullanmanızı öneririmBaşka romdan geçerken full wipe yapıp datayi restore etsem sorun olurmu