haqanguven hocam mesajlar durduruldu hatası alıyorum veriyi yedekleyip temiz kurulum yaptım.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam tam ekran hareketleri gelmemiş
tam ekran yoksa yüklemeye değer mi önemli değişiklik var mı hocam veri paketim sınırlı?Mi 5'deki sorunlar sadece; Kişisel Bağlantı Noktası, Video (Yakın çekim) ve Tam Ekran Hareketleri
Başka sorun mevcut değildir hocam...
Uyumsuzluklar nedeniyle eklenmedi hocam.
tam ekran yoksa yüklemeye değer mi önemli değişiklik var mı hocam veri paketim sınırlı?
Dil hataları düzeltildi
Mesajlara yeni seçenekler eklendi
Google hizmetleri güncellendi
Sallama hareketleri eklendi
Ses geliştirildi
Sistem hataları an aza indirildi
Yeni diller eklendi (Almanca,Rusça,Hindistan,İspanyolca)
Yeni cihaz eklendi (Mi Note3 - jason)
Ve güncelleme gününe kadar daha fazlası....
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Birde Google camera yüklenmiyor MIUI 10 da bir yolu var mıdır ? Mi Note 3 cihaz.Yüz kilidi yok onun haricinde şu ana kadar iyi , birdahaki sürüm ne zaman gelir ? Yüz tanıma dahil olur mu ?
Yüz kilidi yok onun haricinde şu ana kadar iyi , birdahaki sürüm ne zaman gelir ? Yüz tanıma dahil olur mu ?
Yok baktım temiz kurulm yapmıştım zaten. Eu betaya geri dönüyorum , ROM iyi yapılmış gerekli şeyler eklenmiş. Birde yapay zekada çalışmıyor kamerada fark yok.Cihazınız, Mi Note 3 galiba ve Rom'un tester'ı ile görüştüm. Sorun olmadığını söyledi. Temiz kurulum yaparak tekrardan yükleyiniz.
Mi 5'deki sorunlar sadece; Kişisel Bağlantı Noktası, Video (Yakın çekim) ve Tam Ekran Hareketleri
Başka sorun mevcut değildir hocam...
Uyumsuzluklar nedeniyle eklenmedi hocam.