Rom MIUI TR - 9.7.25 [Miui10]

haqqus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
4x
Konular
1
Tamam bakıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkçe dil paketinde sorun varmış. Dili ingilizce yapınca çalışıyor. Sorunuda çözdüm. Bir sonraki sürüm ile düzeltilecek o hata

Teşekkürler bir sonraki sürümde tam ekran. Hareketleri de gelecek mi acaba ??? Severek takip ediyorum mi 6 ve mi 5s

18806278722

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Xiaomi
Cihazım
sagit
Konular
0
我想在中国的体验版上用上你的自定义功能,目前已经用了一部分了,想深入学习制作

emre1453

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
mi 5s
Konular
0
mi 5s için ne zaman yayınlarsınız acaba hocam ?

sahdalaman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğan Can
Cihazım
Mi 5
Konular
5
Mi5'te öğleden beri kullanıyorum hotspot dahil hiçbir sorunla karşılaşmadım şuan için. Temiz kurulum yapmama rağmen arada bir parmak izi ilk seferde okumuyor. 8.6.24 te olan hız bunda yok. Şarj olarak bir şey söylemek için çok erken. Bu arada Hakan hocam eline emeğine sağlık. Şu iki tıkla kapatma işi çok iyi oldu. Birde ekranı uyandırmadan parmak iziyle direk açma olsa mükemmel bir hal alacaktı benim için. Bu durumda bile kullanmaya devam edeceğim bir sürüm oldu. Güncelleme gelse bile geçmeyebilirim o derece :D ekibe tekrar teşekkür ederim, çalışmlarınızda başarılar.

Son düzenleme:

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Teşekkürler bir sonraki sürümde tam ekran. Hareketleri de gelecek mi acaba ??? Severek takip ediyorum mi 6 ve mi 5s

Bilindiği üzere Rom'umuz da 'tam ekran hareketleri' açık geliyor fakatbu sürümde istenmeyen hatalar mevcuttu. O yüzden şimdilik kapalı, dülzetmeye çalışıyor Hakan hocamız.

我想在中国的体验版上用上你的自定义功能,目前已经用了一部分了,想深入学习制作

什么是自定义功能?你有问题吗?

mi 5s için ne zaman yayınlarsınız acaba hocam ?

Şuan için çalışmalar, Mi Note 3 üzerine. Cihaz sayısını artırmaya çalışıyor Hakan hocamız, umarım sizin cihazınız da dahil olur.

Mi5'te öğleden beri kullanıyorum hotspot dahil hiçbir sorunla karşılaşmadım şuan için. Temiz kurulum yapmama rağmen arada bir parmak izi ilk seferde okumuyor. 8.6.22 de olan hız bunda yok. Şarj olarak bir şey söylemek için çok erken. Bu arada Hakan hocam eline emeğine sağlık. Şu iki tıkla kapatma işi çok iyi oldu. Birde ekranı uyandırmadan parmak iziyle direk açma olsa mükemmel bir hal alacaktı benim için. Bu durumda bile kullanmaya devam edeceğim bir sürüm oldu. Güncelleme gelse bile geçmeyebilirim o derece :D ekibe tekrar teşekkür ederim, çalışmlarınızda başarılar.

Beğenip, kullanmanıza sevindim açıkçası.
Sorunları düzeltmeye, yeni özellikleri eklemeye çalışıyor Hakan hocamız.

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim, gülüşünüz eksik olmasın.

ibrahimsa94

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi
Konular
69
Arkadaşlar bu rom hakkında düşünceleriniz nedir mi5s için bu rom nasıldır .miuiproya göre . Şarj performans

42501742Mi5

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sevgi
Cihazım
Redmi 5 MDG1
Konular
0
MIUI TR - 8.7.22 [Miui10]