- Adım
- ümit
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 59
Hocam bildirim sorunu oluyor kapayınca uygulamayı gelmiyor bildirim
Kayan bildirimleri kapat bide uygulamayı arka planda çalıştırın başlat konudaki yorumları okursan bulabilirsinBir de bir sorun keşfettim. Whatsapp bildirimleri uygulama kapalı iken arka planda iken hiçbir şekilde gelmiyor. Bunun bir çözüm yolu var mıdır? Teşekkür ederim.
Ama normalde ona ihtiyac kalmadan bildirimler gelirdi, onu açmaya ihtiyaç kalmadan gelmesi lazımKayan bildirimleri kapat bide uygulamayı arka planda çalıştırın başlat konudaki yorumları okursan bulabilirsin
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benimde pek bilgim yok ama gelecek güncellemede hakan abimden güzel haberler bekliyorumAma normalde ona ihtiyac kalmadan bildirimler gelirdi, onu açmaya ihtiyaç kalmadan gelmesi lazım
[doublepost=1529005495,1529005238][/doublepost]Pil tüketimi de biraz normale çekilse gayet kullanışlı olur çünkü hızı falan yerinde romun
Bende vallaBenimde pek bilgim yok ama gelecek güncellemede hakan abimden güzel haberler bekliyorum
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
s.a tabii sürekli takip ediyorum forumu ama şuan konudaki tüm mesajları okuyamadım çalıştığım için yaklaşık 4-5 gündür kullanıyorum romu çok memnunum. daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama bir türlü yazamadım. şimdi kurulum sırasında Klasik Ekran Tuşu mu yoksa Tam Ekran mı diye sordu ya Tam Ekran olarak seçmiştim ekran görüntüsünü de ekledim. yani şöyle birşey hem klasik tuşları istemiyorum hem tam ekran hareketlerini istemiyorum. tam ekranı seçipte sağdan soldan kaydırmalar ve aşağıdan ittirme hareketlerini iptal etme şansımız var mı?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam lütfen yeni güncelleme de şu ana ekran hareketini en azından seçenek yap bu yüzden birşeyi yazana kadar 50 kere uğraşıyorum hızlı yazdığım için ekran hareketi devreye girip ya uygulama dan çıkıyor yada geri gidiyor bıktım artık canım rom u bu mahv etmiş
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi