- Adım
- Burak KOCA
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Konular
- 4
Hocam az önce mi6 ma 4 wipe yaparak yükledim romu.her rom yüklemeden sonra yaptığım gibi dosya yöneticimden kullandığım uygulamaların apk sını yükleyim dedim,belki 50-60 tane apk m var ama bi tanesini bile yükleyemedim?dosya yöneticisine yükleme izni de verdim ama her apk yüklememde resimdeki hatayı veriyor
"bu dosyayı açabilecek uygulama bulunamadı"diye bi uyarı çıkıyor
Pardon resim de ekleyemiyorum.dosya ekle ye tıklayınca direk kamera açılıyor,ne galeriye girebiliyorum ne dosya yöneticime
Hocam Hakan hocamin 2 Miui 10 romunda da böyle bir sorun yaşamadım ama. Sizin bu sorun ilginç olmuş. Titanium Backup i apk olarak kuruyorum hep, Mi Fit i de ayrıca. Hiç sorun çıkartmadi bende.
Es Dosya yöneticisini deneyin hocam olmadı.
[doublepost=1528927197,1528927067][/doublepost]
zaten 4wipe yapıp kuruyorum ama olmuyor
4wipe ile Format Data aynı şeymi? Twrp den, Wipe a girin. Açılan ekranda Advanced a basmadan, direk ekrandaki Data yi tiklayin. Açılan pencere de Yes yazın (twrp Türkçe bile olsa).
Hafıza sifirlanacak tamamen, ve hafizadaki Sifreleme kalkacak. Sonrasinda Cihaz Twrp deyken, Pc den veya Usb otg den Romu tekrar cihaz hafızasına atıp kurun.
[doublepost=1528927243][/doublepost]
Hocam ben yükledim yalnız Google Play'de durduruldu hatası alıyorum var mı bir çözüm
Bende Google Play de sorun cikartmadi hocam, 1 gun kullandim 2 romu da ama. Uzun süreli kullanmadim, bastan belirtiyim.