Denemek için kullandığımda sorun yoktu. Şimdi Android 7 çalışmalarımı bitirip 7'e elveda dedim. 8 için çalışmalara yakın zamanda başlanıp yükseltilme yapılacaktırMi6 için android 8 nasıl sorunları var mı hocam
Hocam inşallah WhatsApp ve mesajlara kilit ekranında cevaplama çalışır global betada çalışmıyorDenemek için kullandığımda sorun yoktu. Şimdi Android 7 çalışmalarımı bitirip 7'e elveda dedim. 8 için çalışmalara yakın zamanda başlanıp yükseltilme yapılacaktır
Hocam cevaplama bölümü çıkmıyordu inşallah 8 sürümü güzel olur birde hocam notification shade var mıwhats app ve kilit ekranında mesaj bölümünde sorun yok. Tıklayınca açılıyor. whats app
Hiui adıyla var. temalar bölümüne bakmanız yeterli olacaktırhaqanguven hocam temayi sitede aradim bulamadim linkini atramisiniz size zahmet![]()
Hocam bi deneme yapabilirmiyiz ben kullanabiliyorum kilit ekranda cevaplamayı Wp/ayarlar/bildirimler/açılır pencere bildirimi/herzaman göster denermisinizHocam inşallah WhatsApp ve mesajlara kilit ekranında cevaplama çalışır global betada çalışmıyor
Hocam WhatsApp da öyle yaparız ama mesajlarda nasıl yapacağızHocam bi deneme yapabilirmiyiz ben kullanabiliyorum kilit ekranda cevaplamayı Wp/ayarlar/bildirimler/açılır pencere bildirimi/herzaman göster denermisiniz
Kullanmadığım için bilgim yok hocam hep wp kullanıyorumHocam WhatsApp da öyle yaparız ama mesajlarda nasıl yapacağız