- Adım
- VESİM
- Cihazım
- Mİ5 32 GB
- Konular
- 64
Konuda belirttim kırmızı yazı ile görmediniz sanırım.7.11.2 sürümünü yükledim. Malesef hiçbir temayı uygulayamiyorum
gördüm hocam. o yüzden buraya yazdım. belki bir çözümü bulunmuştur diye. anlamadığım birsey daha niye tema yükleme diye birsey koymuşlar bu kadar saçma bir sistem olamaz. o zaman herkes temaları kendi serverlarına kursun ordan indirip uygulayalım. rezillik resmenKonuda belirttim kırmızı yazı ile görmediniz sanırım.
Şuan bir çözümü yok hocam çözümü bulunduğunda konu güncellenir veya ayrı bir konu açılır, çoğu kez saçmaladıkları oluyor.gördüm hocam. o yüzden buraya yazdım. belki bir çözümü bulunmuştur diye. anlamadığım birsey daha niye tema yükleme diye birsey koymuşlar bu kadar saçma bir sistem olamaz. o zaman herkes temaları kendi serverlarına kursun ordan indirip uygulayalım. rezillik resmen
kendi yazıtiplerini kullanıyorsunuz galiba. blue mix temanın hiçbirseyini uygulayamadımArkadaşlar merhaba, bende aynı durumdaydım. Cihazlarının bölgesini değiştirebilen arkadaşlar bu yazdıklarımı uygulayabilir. Şimdi cihazınızın bölgesini hindistan yapınız. Sonra temalara gelerek altta T işaretine basarak beğendiğiniz yazı tipini cihazınıza uygulayabilirsiniz. Ben denedim, bende oldu size kolay gelsin
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam o yıllardır bilinen yöntem. amaç 3. parti temaları kullanmak. son güncelleme ile tema editör programıyla yapılan temalar da işe yaramıyor bütün mesele bu şuanEvet hocam orada yer alan yazı tiplerini kullanabilirsiniz. Farklı bir çözüm bulamadım
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi