Arkadaşlar öncelikle selam herkese. Xiaomi ailesine yeni katılarak bende MIUI forumlarında bulduğum temaları yüklemek istediğimde aynı sizler gibi başaramadım. Ama önüme engeller konulmaya görsün hiç dayanamam bulurum bı yolunu
İlk önce vereceğim linkteki "mirape" uygulamasını indirip kuruyoruz. Sonra yüklemek istediğiniz temayı .zip şeklinde indirip eğer .mtz şeklinde ise dosya yöneticiden girip, ismi yeniden düzenleyerek sonuna .zip ekliyoruz.(tema.mtz.zip)şeklinde.Sonra zipli dosyayı zipten çıkarıyoruz.(çıkardığımız klasör bize lazım yerini kaybetmeyin) Sonra "mirape" uygulamasini açıp üstteki üç noktaya tıklayıp "New project" diyoruz. Resimdeki gibi isimleri kafanızı göre sallayıp "save" diyoruz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sonra yeni projemizin üstüne gelip "edit project" sonra yine üstteki üç noktadan "import file" diyerek zipten çıkardığımız dosyaya ilerleyip resimdeki gibi ".xml" dosyası hariç tüm dosyaları işaretleyip "Ok" diyoruz.
Sonra yine "import file" diyip aynı şekilde zipten cikardiginiz dosyaya ilerleyip bütün klasörlere ayrı ayri girerek içindeki dosyaları seçip okeyliyoruz.(Not:boot klasörünün içinde bootanimation.zip olmayan temalar sorun cikarabiliyor.)
Sonra resimdeki ekrana gelip alttaki projemizin üstüne tıklayıp "Pack to DMZ" diyoruz ve temamiz yükleniyor.ilk etapta yuklenmezse tekrar Pack to DMZ diyip bı kaç kez deneyin.
Ben ios 11 i yükledim. Ekran görüntülerini ve telefon güncel bilgilerini paylaşıyorum
Uzun uzun anlattım ki herkes anlasın arkadaşlar. Olayın mantığı kısaca kendi projemize, yukleyeceginiz temanin dosyalarını kopyalamak hepsi bu kadar.
Kolay gelsin