Aynı hesap ile mi hocam ? Yarıdan foto istedi o şekilde bir foto attım..Hocam tekrar başvuru yapın. Ayrıca fotoğrafınızı nasıl çekmiştiniz?
Aynen hocam aynı hesap ile yapabilirsiniz. Yüklemiş olduğunuz fotoğraf ile bir sorun olduğu belirtilmiş, bazı arkadaşlar bu sorunu aşmak için elinde kimlik ile fotoğraf çekti tercih sizinAynı hesap ile mi hocam ? Yarıdan foto istedi o şekilde bir foto attım..
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onu biliyorum ama biraz saçma geldi. Biz bi banka kartını felan tutup o şekilde çekelim belki yerlerHocam tekrar başvuru yapın ve fotoğrafınızı nasıl çekmiştiniz?
Aynen hocam aynı hesap ile yapabilirsiniz. Yüklemiş olduğunuz fotoğraf ile bir sorun olduğu belirtilmiş, bazı arkadaşlar bu sorunu aşmak için elinde kimlik ile fotoğraf çekti tercih sizin
Hocam yanlış yerde yardım istiyorsunuz Telefonunuzun modeli ile ilgili sayfayı bakın isterseniz.arkadaşlar acıl yardım beklıyorum..dün gece telımı sarj edıp yuzde100 dolunca şarjdan cıkardm yattm sabah kalktgımda yuzde8 di şarjım şuan çok şaşkınım bana yardm edebilirmisiniz sebebı nedır acaba..ekran ss lerinide aldım..kararlı 8.2.2.0 yukledık bı arkadas yardmyla cumartesı gunu ondan sonra bu oldu duzeltme şansım varmdr..benm normalde mıu 7 di yazlımım bu hale gelıcenı bılsem degstrmezdm cunku şarjm 8.9 saat gıdıyordu suan cok kotu sebebı ne olablr acaba sızce..
Olur hocam herhangi bir fotoğraf gösterir kimlikOnu biliyorum ama biraz saçma geldi. Biz bi banka kartını felan tutup o şekilde çekelim belki yerler
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu hata mesajı değil ki bildirim mesajı. Size açık bir şekilde sunucuların kapalı olduğunu bildiriyor.Basrum onaylandi fakat yazi tipini degistirecegim zaman malesef sunucularimiz kapali diye hata aliyorum?