Tema MIUI Theme Designer Türkçe Anlatım

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17
Mi hesabınızı doğruladınız mı hocam?
hocam siz bu konulardan anlarsınız. ben 3. parti tema kullanmak istiyorum, designer üyeliğim var ama bir tema yüklemem lazım. başkasının temasını upload etmek istemiyorum. emek hırsızı olmayalım. ne yapmam lazım? basit bir şey upload edeyim diyorum ne yapabilirim?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
hocam siz bu konulardan anlarsınız. ben 3. parti tema kullanmak istiyorum, designer üyeliğim var ama bir tema yüklemem lazım. başkasının temasını upload etmek istemiyorum. emek hırsızı olmayalım. ne yapmam lazım? basit bir şey upload edeyim diyorum ne yapabilirim?
Hocam PhotoShop bilginiz ve tema içerisinde bulunan kodlardan anlıyorsanız basit bir tema yapabilirsiniz.

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17
Hocam PhotoShop bilginiz ve tema içerisinde bulunan kodlardan anlıyorsanız basit bir tema yapabilirsiniz.
Hocam başkasının temasını alıp editlesem olur mu? Nasıl görüneceği önemli değil.

xlmuptela

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
4g
Konular
5
Üyelik işlemini gerçekleştırdım onay mailide geldi fakat tema yapmayla ilgili bilgim yok var olan temalardan düzenleyebileceğim bir program varmı birde bu tgönderdiğim tema direk olarak yayınlanır mı?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Üyelik işlemini gerçekleştırdım onay mailide geldi fakat tema yapmayla ilgili bilgim yok var olan temalardan düzenleyebileceğim bir program varmı birde bu tgönderdiğim tema direk olarak yayınlanır mı?
Desinger olduğunuz yerde Theme Editör linki var hocam oradan ulaşabilir ve ya var olan bir tema üzerinde yeterli bilgiye (xml dosyası satırları ve PhotoShop) sahipseniz yapabilirsiniz. Direk onaylanmıyor tama bazı incelemelerden geçiyor.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam başkasının temasını alıp editlesem olur mu? Nasıl görüneceği önemli değil.
Olur hocam yukarıda yazdığım hususları dikkate almanızı öneririm. Alıntı (çalıntı) tema tespitinde üyeliğiniz siliniyor ;)

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Sizde yukarıdaki mesajı dikkate alın hocam :)

xlmuptela

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
4g
Konular
5
Desinger olduğunuz yerde Theme Editör linki var hocam oradan ulaşabilir ve ya var olan bir tema üzerinde yeterli bilgiye (xml dosyası satırları ve PhotoShop) sahipseniz yapabilirsiniz. Direk onaylanmıyor tama bazı incelemelerden geçiyor.
404 hatası veriyor theme editorde

Üst Alt