Yardım MİUİ Tekrar Root nasıl atılır

Senpai

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ünal
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 10.0.0.2 KARARLI
Telefon Modeli
redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Açık
Konuyu kısaca anlatayım telefonu rootladım fskat cihaz kendi kendine miui 9 dan 10 a geçti ve root gitti ama twrp kurulu cihazımda magisk de var ama çalışmıyor
Magiski güncelleme ye çaloştım hata veriyor ilginç olan root çalışmıyor ama twrp açmayı başardım fakat farklı twrp eskisinden yani bu twrp ses kısma tuşlarıyla hareket ediyor örnek ses kısma aşağı power düğmesi tıklama gibi ŞİMDİ Zurnanın zırt dediği yere gelelim ne yapmam gerekiyor arkadaşlar adım adım analatabilirmisiniz teşekkürler

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Hocam bide bnm miui 10.2 sürümümü yelefona tekrar pc den indiricezmi gerek yokmu ona ?
Gerek yok hocam rom atmayacaksın root atacaksın. Ama her güncellemede twrp ile uğraşmak istemiyorsan bir custom roma geçmenizi öneririm.
bu yedekleme de bnm bütün şifreler im felan önemli notlarım notlar da onun yedeği alınmıyor galiba değilmi ?
Eğer mi cloud da notları yedekleme açıksa notlarıda yedekler ama tehlikeye atmayın notların ekran görüntüsünü alıp bilgisayara atın veya notları mesaj olarak birine gönderin format işleminden sonra size tekrar göndermesini isteyin

Oyla:

Senpai

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ünal
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
4
.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orangefoxu önerirmisiniz gözüm korkmaya başladı şimdi fastboot moduna alcam komıtları girip twrp yi açıcam systemi boot ve veri depolama seçip flashlıcam sonra pcden magiski tlefeona atıp tekrar twrp yi açıcam ve magiski flashlıcam değilmi ama şimdi hatırladım magiski attıktan sonra tekrar twrpyi pcden komutları girip açtıktan sonra yine 0 mb gözükmüştü siz rom atmanıza gerek tok dediniz kafam karıştı

.

Orangefoxu önerirmisiniz gözüm korkmaya başladı şimdi fastboot moduna alcam komıtları girip twrp yi açıcam systemi boot ve veri depolama seçip flashlıcam sonra pcden magiski tlefeona atıp tekrar twrp yi açıcam ve magiski flashlıcam değilmi ama şimdi hatırladım magiski attıktan sonra tekrar twrpyi pcden komutları girip açtıktan sonra yine 0 mb gözükmüştü siz rom atmanıza gerek tok dediniz kafam karıştı
Pardon sadece format data dicem sonra ama yine 0 mb sorunu gelmişti ordan sonra neyapacağız

Son düzenleme:
Oyla:

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Hocam kaçıncı defa anlatıyorum saymadım ama bir daha anlatayım. Öncelikle dün kurduğunuz gibi twrp yi kurun ve twrp ye girin wipe kısmından format data deyin ve yes yazın verilerin silineceğini söylememe gerek yok herhalde geri gelip reboot kısmından system diyeceksin telefon başlayacak açıldıktan sonra bilgisayara bağlayıp 2. Mesajda bulunan magiski telefonun hafızasına atacaksın tekrar twrp ye girip install kısmından magisk i bulup alttaki sürgüyü çekeceksin

root un 5.gününe giriyoruz ilerleme 0 yine bilenleri bekliyorum artık anlatacak birini
Hocam 5 gündür elimden gelen her şeyi yaptım anlamak istemiyorsunuz ve bana bilmiyorsun, anlatamıyorsun demeye getiriyorsunuz bu saatten sonra size yardım etmeyi kesiyorum yardım edecek üstatlara Allah yardım etsin iyi forumlar

Oyla:

root help

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet ünal
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
1
Hocam kaçıncı defa anlatıyorum saymadım ama bir daha anlatayım. Öncelikle dün kurduğunuz gibi twrp yi kurun ve twrp ye girin wipe kısmından format data deyin ve yes yazın verilerin silineceğini söylememe gerek yok herhalde geri gelip reboot kısmından system diyeceksin telefon başlayacak açıldıktan sonra bilgisayara bağlayıp 2. Mesajda bulunan magiski telefonun hafızasına atacaksın tekrar twrp ye girip install kısmından magisk i bulup alttaki sürgüyü çekeceksin

Hocam 5 gündür elimden gelen her şeyi yaptım anlamak istemiyorsunuz ve bana bilmiyorsun, anlatamıyorsun demeye getiriyorsunuz bu saatten sonra size yardım etmeyi kesiyorum yardım edecek üstatlara Allah yardım etsin iyi forumlar
öyle demek istemedim özürdilerim yine beceriksizliğim yüzünden 1 haftada bi root atamadığmı kastetcektim aslında sizde son kısmı bilmiyorum dediniz bende görsünler diye konunun bitmediğni çözülmediğni anlatmak için bakacak son kısmı çözebilcek birine seslenmek istemiştim ve twrp moundayken cihaz pc de gözükmüyorki

Oyla:

Senpai

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ünal
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
4
Oyla: