- Adım
- Rauf
- Cihazım
- M2003J6B2G
- Konular
- 2
Hoşgeldiniz hocam beni hüyük bir dertten ve arayıştan kurtardınızTamamdır hocam hemen ekliyorum
Hoşgeldiniz hocam beni hüyük bir dertten ve arayıştan kurtardınızTamamdır hocam hemen ekliyorum
Rom ayaşından hocam çok uzun zamandır bu kadar kararlı ve stabil rom kullanıyorum romun konusunun altında bu günkü pil istatistiklerinide paylaştım valla en güzel romu bulmuşsunuz haber etmeseniz hiç karşımıza çıkçayacaktı hemde sizleri tanımış oldumHoşgördüm hocam neyden kurtardım sizi
Budur hocam. Cevap biraz geç oldu ama.alla halla sizin suan kullandiginiz baska bir port gelistiricisi tarafindan gelistiriliyor olabilir cunku eminim vardi gelistirici bunu ozellikle paylaşmıştı getirdik diye (gelistirici ondroid) idi galiba rus
suan bende xioami yok ama yukleyenler 8 gb ram etkinleştirip bakalbilirler uygulamalar aracigili ile kac gb ram swapladiginihocam bu uygulama tıpkı chromedeki ögeyi denetle gibi birşey sadece oradaki yazıyı değiştiriyor
Benim Xiaomi Eu konumda ki 13'ü kullanıyorsanız burucu08 hocamın bahsettiği gelistirici OnDroid tarafından geliştirilen romu kullanıyorsundur hocam. O romu OnDroid yaptı. Ayarlar>Ek Ayarlar>Bellek Uzantısı kısmından sanal ram açma kapama işlevini yapabilirsiniz.Budur hocam. Cevap biraz geç oldu ama.
Benim Xiaomi Eu konumda ki 13'ü kullanıyorsanız burucu08 hocamın bahsettiği gelistirici OnDroid tarafından geliştirilen romu kullanıyorsundur hocam. O romu OnDroid yaptı. Ayarlar>Ek Ayarlar>Bellek Uzantısı kısmından sanal ram açma kapama işlevini yapabilirsini