MIUI Swap Editor | Sanal Ram

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rauf Cəlilzadə

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rauf
Cihazım
M2003J6B2G
Konular
2
KURULUM

Öncelikle cihazınızda root yetkisi bulunması gerek.

Uygulamayı kurun ardından istediğiniz değeri girebilirsiniz.

Cihazı yeniden başlatın.

Ayarları -} Ek ayarlar -} Bellek uzantısı bölümünden kontrol ediniz.

Son kullanılanlar bölümünde kullanılan ram miktarı göstergeniz açık ise, oraya yansımayacaktır.
Bunun yerine Ayarlar -} Telefon hakkında -} Tüm özellikler kısmına girerek ram miktarının yanında " + " olarak sanal ram miktarınız görünecektir.

" Unutmayın fazla değer cihazınıza zarar verebilir. Cihazınıza gelebilecek herhangi bir sorunda, sorumluluk kabul etmiyorum. "
Hocam mint romundamı denediniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam oyun testi yapıp geri dönüş yapacağım

Son düzenleme:

Rauf Cəlilzadə

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rauf
Cihazım
M2003J6B2G
Konular
2
10 dakikalık pubg oyun testi yaptım cihazım Redmi Note 9 Pro joyeuse Miui Mint Miui 13 android 12 rom yüklü cihazda oyuna başladığımda şarjım 42 di oyun bittiğinde şarjım 36 oyunu full parlaklıkta ve full ses açıkken ve ayarlardan grafik hd kare hızı yüksekken oynadım game turbo üzerindende performans ayarı açıktı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bu şekilde olmasına rağmen cihazda herhangi bir sorun olmadı ısı değerleride şu şekilde

10 dakikalık pubg oyun testi yaptım cihazım Redmi Note 9 Pro joyeuse Miui Mint Miui 13 android 12 rom yüklü cihazda oyuna başladığımda şarjım 42 di oyun bittiğinde şarjım 36 oyunu full parlaklıkta ve full ses açıkken ve ayarlardan grafik hd kare hızı yüksekken oynadım game turbo üzerindende performans ayarı açıktı
bu şekilde olmasına rağmen cihazda herhangi bir sorun olmadı ısı değerleride şu şekilde
Bellek 8 gb olarak ayarlanmıştı bunuda ekleyeyim şu şekilde

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 9 +
Meslek
Öğrenci
Konular
144

Overextending

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
29
Hocam mint romuda mega kullanarak zor bela iniyor normalde 2 GB 5 dakikada iner vpn kullanıyorum zorunlu olarak 1 saatte anca iniyor
Hocam hangi vpn ile indiriyorsunuz? Von değişikliği yapmayı yada farklı bir ülkeye bağlanmayı denermisiniz

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 9 +
Meslek
Öğrenci
Konular
144
Hocam hangi vpn ile indiriyorsunuz? Von değişikliği yapmayı yada farklı bir ülkeye bağlanmayı denermisiniz
Hocam az önce vpn i kapadım ve normal internet hızım ile kalan 900 MB i indirdi. (birde bilgilendirme yapayım romun konusuna eklersiniz. mega ile %80 de limit hatası verdikten sonra vpn açıp indirme devam ettirildiğin de vpn i kapatıp tekrar normal internet ile indirmeye devam edebilirsiniz hata vermez

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
94
Hocam, eu 'nun portunu kullanıyorum, sondan bir önceki sürümü 22.08.03 olanı. Yok maalesef.
alla halla sizin suan kullandiginiz baska bir port gelistiricisi tarafindan gelistiriliyor olabilir cunku eminim vardi gelistirici bunu ozellikle paylaşmıştı getirdik diye (gelistirici ondroid) idi galiba rus

Overextending

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
29
Hocam az önce vpn i kapadım ve normal internet hızım ile kalan 900 MB i indirdi. (birde bilgilendirme yapayım romun konusuna eklersiniz. mega ile %80 de limit hatası verdikten sonra vpn açıp indirme devam ettirildiğin de vpn i kapatıp tekrar normal internet ile indirmeye devam edebilirsiniz hata vermez
Tamamdır hocam hemen ekliyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt