Hocam mint romundamı denediniz ?KURULUM
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Öncelikle cihazınızda root yetkisi bulunması gerek.
Uygulamayı kurun ardından istediğiniz değeri girebilirsiniz.
Cihazı yeniden başlatın.
Ayarları -} Ek ayarlar -} Bellek uzantısı bölümünden kontrol ediniz.
Son kullanılanlar bölümünde kullanılan ram miktarı göstergeniz açık ise, oraya yansımayacaktır.
Bunun yerine Ayarlar -} Telefon hakkında -} Tüm özellikler kısmına girerek ram miktarının yanında " + " olarak sanal ram miktarınız görünecektir.
" Unutmayın fazla değer cihazınıza zarar verebilir. Cihazınıza gelebilecek herhangi bir sorunda, sorumluluk kabul etmiyorum. "
Bellek 8 gb olarak ayarlanmıştı bunuda ekleyeyim şu şekilde10 dakikalık pubg oyun testi yaptım cihazım Redmi Note 9 Pro joyeuse Miui Mint Miui 13 android 12 rom yüklü cihazda oyuna başladığımda şarjım 42 di oyun bittiğinde şarjım 36 oyunu full parlaklıkta ve full ses açıkken ve ayarlardan grafik hd kare hızı yüksekken oynadım game turbo üzerindende performans ayarı açıktıResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.bu şekilde olmasına rağmen cihazda herhangi bir sorun olmadı ısı değerleride şu şekildeResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam mint romuda mega kullanarak zor bela iniyor normalde 2 GB 5 dakikada iner vpn kullanıyorum zorunlu olarak 1 saatte anca iniyorEvet mint romda denedim
Hocam hangi vpn ile indiriyorsunuz? Von değişikliği yapmayı yada farklı bir ülkeye bağlanmayı denermisinizHocam mint romuda mega kullanarak zor bela iniyor normalde 2 GB 5 dakikada iner vpn kullanıyorum zorunlu olarak 1 saatte anca iniyor
Hocam az önce vpn i kapadım ve normal internet hızım ile kalan 900 MB i indirdi. (birde bilgilendirme yapayım romun konusuna eklersiniz. mega ile %80 de limit hatası verdikten sonra vpn açıp indirme devam ettirildiğin de vpn i kapatıp tekrar normal internet ile indirmeye devam edebilirsiniz hata vermezHocam hangi vpn ile indiriyorsunuz? Von değişikliği yapmayı yada farklı bir ülkeye bağlanmayı denermisiniz
Hocam, eu 'nun portunu kullanıyorum, sondan bir önceki sürümü 22.08.03 olanı. Yok maalesef.Var hocam eminim bizzat denedim
alla halla sizin suan kullandiginiz baska bir port gelistiricisi tarafindan gelistiriliyor olabilir cunku eminim vardi gelistirici bunu ozellikle paylaşmıştı getirdik diye (gelistirici ondroid) idi galiba rusHocam, eu 'nun portunu kullanıyorum, sondan bir önceki sürümü 22.08.03 olanı. Yok maalesef.
Tamamdır hocam hemen ekliyorumHocam az önce vpn i kapadım ve normal internet hızım ile kalan 900 MB i indirdi. (birde bilgilendirme yapayım romun konusuna eklersiniz. mega ile %80 de limit hatası verdikten sonra vpn açıp indirme devam ettirildiğin de vpn i kapatıp tekrar normal internet ile indirmeye devam edebilirsiniz hata vermez