Amacım tık almak değil. 15 yıldır telefon var ben de ilk kez android aldım. Xiaomi'nin bu kadar kötü olduğunu hiç beklemiyordumMiui kendi uygulamaları olan mesajlaşma ve arama/rehber apk var mı? Google gına getirdi artık.
Xiaomi zaten kotu degil hocam.Amacım tık almak değil. 15 yıldır telefon var ben de ilk kez android aldım. Xiaomi'nin bu kadar kötü olduğunu hiç beklemiyordum
IOS alışkanlıklarınız Adroid de pek karşılık bulmaz. İkisi farklı sistemler. Xioami son 2 yıldır sadece Türkiye de değil tüm dünyada satışını yükselten 2-3 üreticiden biri. Beklentiler değişiklik göstereceği için kötü olma durumu göreceli.Amacım tık almak değil. 15 yıldır telefon var ben de ilk kez android aldım. Xiaomi'nin bu kadar kötü olduğunu hiç beklemiyordum
15 değil 5 olacaktı pardon. Ama bu kadar google'la bağlı olmak ne bileyim. Cihazı aldım yok boatloadermış yok twrpmiş yok hindistan romu. Bu nedir arkdaş ben doğru düzgün mesajlaşmayacaksam ne anlafım bu işten.IOS alışkanlıklarınız Adroid de pek karşılık bulmaz. İkisi farklı sistemler. Xioami son 2 yıldır sadece Türkiye de değil tüm dünyada satışını yükselten 2-3 üreticiden biri. Beklentiler değişiklik göstereceği için kötü olma durumu göreceli.
Profilinizdeki yaşınız doğru ise 8 yaşından beri aktif telefon kullanıcısınız demek ki.
Hocam belirttim daha önce. Yok cihaz açık olacak yok twrp yüklencek sonra 5 gün beklenecek Falan filan. 48 mp kamera var yemin ederim iphone 5s bundan daha iyi çekiyor. Tek iyi yanı batarya başkada yokXiaomi zaten kotu degil hocam.
Oncelikle kullanmis olduğunuz modeli belirtseydiniz yardımcı olacak arkadas cikardi.
Perşembe günü açtığınız konuda da 9 yıllık iphone kullanıcısı olduğunuzu belirtmişsiniz. Neyse bunlar o kadar önemli değil.15 değil 5 olacaktı pardon. Ama bu kadar google'la bağlı olmak ne bileyim. Cihazı aldım yok boatloadermış yok twrpmiş yok hindistan romu. Bu nedir arkdaş ben doğru düzgün mesajlaşmayacaksam ne anlafım bu işten.
İşte hocam. Kamera çöp. Eee ben ne anladım bu işten. Bana şunu kur bunı kur demesinler. Kötü valla kötüStok kamera çöp zaten. Google Cam olmasaydı bu telefonu almazdım bile. RN7 kullanıyorum.