Şimdi ben andriod ve onun ne kadar türevi varsa hiçbir konuda fikir sahibi değilim. 1) Bu cihazı aldığımda kamerası 48mp ama çöp, ipbone 5s'in yanından geçemez. 2) Telefonu kutudan çıkarır çıkarmaz Google'dan başka birşey yok. Klavye, mesajlaşma, arama, vs. En az 10 tane uygulaması ve hiçbiri ne siliniyor ne de devre dışı kalıyor. Dosyalrım kısmına temizlik yapıldığında oyun ve uygulamaların bütün dosyalrı siliniyor. 5 günde 4kez pubg yüklemek zorunda kaldım. Daha var...Perşembe günü açtığınız konuda da 9 yıllık iphone kullanıcısı olduğunuzu belirtmişsiniz. Neyse bunlar o kadar önemli değil.
BL, twrp, rom standart kullanıcılar için değil, android eko sisteminin güzelliği olan daha özgür ve özgün kullanmak isteyen kullanıcılar için.
Şu anda kullandığınız çok fazla bir fonksiyon barındırmayan kısa mesaj uygulamanızda nasıl bir sorun yaşadığınızı açıklarsanız, elimizden gelen bir yardım olursa, yardım etmeye çalışalım.
Sorun şurda. Endonezya, hindistan gibi romlar varken neden tr'de böyle bir sistem. Xiaomi ne yapmak istiyor. Biraz uğraşanlara madalya falan mı verecekler. Para verdim ben buna.Şimdi ben andriod ve onun ne kadar türevi varsa hiçbir konuda fikir sahibi değilim. 1) Bu cihazı aldığımda kamerası 48mp ama çöp, ipbone 5s'in yanından geçemez. 2) Telefonu kutudan çıkarır çıkarmaz Google'dan başka birşey yok. Klavye, mesajlaşma, arama, vs. En az 10 tane uygulaması ve hiçbiri ne siliniyor ne de devre dışı kalıyor. Dosyalrım kısmına temizlik yapıldığında oyun ve uygulamaların bütün dosyalrı siliniyor. 5 günde 4kez pubg yüklemek zorunda kaldım. Daha var...
Hocam gcam apk nerde bulabilirimHocam bir kere siz sanırım derin temizlik yapıyorsunuz. Böyle bir şeye gerek yok. Henüz telefona tam olarak hakim değilsiniz diye düşünüyorum. Öncelikle MIUI çok da tilt edecek bir yazılım değil. Kendinize zaman verin.
MiRoom öneriyorum ben size. Sanırım orada Xiaomi'nin kendi arama uygulaması vardı. Doğru biliyorsam. Yapmanız gerekenler BL kilidini açmak ve Custom Rom yüklemek. Yalnız bunlar sizin için ölüm olabilir, pek bunları yapmaya niyetli gibi durmuyorsunuz. Şansınız varsa iade edin diyorum ben. Google Cam ise APK şeklinde yükleniyor zaten. Google Cam sayesinde gece çekimi aklınıza gelebilecek 11 dahil bütün iPhone'lardan iyi çekiyor. Ki sürekli söylüyorum keşke Google Pixel 4'üm falan olsa diye.
Android ekosisteminde olduğundan google uygulamaları standart geliyor.Beğenenler olur/olmaz bu kişiye göre değişir. Kullanıcılar o kadar memnun olmalılar ki, Huawei yeni cihazında google uygulamalarını yüklü olmadığından satışları düştü.Demek ki sevende seviyor.Şimdi ben andriod ve onun ne kadar türevi varsa hiçbir konuda fikir sahibi değilim. 1) Bu cihazı aldığımda kamerası 48mp ama çöp, ipbone 5s'in yanından geçemez. 2) Telefonu kutudan çıkarır çıkarmaz Google'dan başka birşey yok. Klavye, mesajlaşma, arama, vs. En az 10 tane uygulaması ve hiçbiri ne siliniyor ne de devre dışı kalıyor. Dosyalrım kısmına temizlik yapıldığında oyun ve uygulamaların bütün dosyalrı siliniyor. 5 günde 4kez pubg yüklemek zorunda kaldım. Daha var...
Ortalama düzeyde bir kullanıcı kameranın çözünürlükten ibaret olmadığını bilir.Sanırım sizde reklam ütopyasına düştünüz.Şimdi ben andriod ve onun ne kadar türevi varsa hiçbir konuda fikir sahibi değilim. 1) Bu cihazı aldığımda kamerası 48mp ama çöp, ipbone 5s'in yanından geçemez. 2) Telefonu kutudan çıkarır çıkarmaz Google'dan başka birşey yok. Klavye, mesajlaşma, arama, vs. En az 10 tane uygulaması ve hiçbiri ne siliniyor ne de devre dışı kalıyor. Dosyalrım kısmına temizlik yapıldığında oyun ve uygulamaların bütün dosyalrı siliniyor. 5 günde 4kez pubg yüklemek zorunda kaldım. Daha var...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sorun şurda. Endonezya, hindistan gibi romlar varken neden tr'de böyle bir sistem. Xiaomi ne yapmak istiyor. Biraz uğraşanlara madalya falan mı verecekler. Para verdim ben buna.