- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Konular
- 346
Rica ederim. Her zaman. Devamını bekliyoruzTeşekkür ederim hocam desteğin için..
Xiaomi Redmi Not 3 MULTİROM 7.2.9
Rica ederim. Her zaman. Devamını bekliyoruzTeşekkür ederim hocam desteğin için..
Bu ve buna benzer işlemleri mixplorer ile yaptığımda hata aldım kopyala yapıştır işlemlerinde sizden ricam bu ve benzeri işlemleri mixplorer ile nasıl yapılır konusunda resimli anlatım olarak konu açarsanız bende çok sevinirim Hocam..Ben bu kadar işlemi mixplorer ile direk telefonun hafızasına atıyorum herhangi bir sıkıntı yaratmiyor mixplorerı herkesede tavsiye ederim
nx512j cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim hocam videoları ekliyorum şu an iyi forumlar Allah'a emanet olun..Elinize sağlık hocam, yeni ekip ile foruma renk geldi can geldi![]()
Eline sağlık hocamAnimasyon videoları eklendi iyi seyirler..
Konu anlatimindaki adımları takip ederek romunuza ait framework-res.apk batchapktool ile parçaladiktan sonra beğendiğiniz animasyon dosyası içerisinde ki anim dosyasını alıp parçalanan apk'nin anim dosyası ile yer değiştirip toplayin sonra flaslanabilir zip dosyası yapmak için yine aynı şekilde anlatımı takip ederek istediğiniz animasyonu kullanabilirsiniz...Bende mi5s 32/4 olan modeli var yükleyebilir miyim animasyonları
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi