Xiaomi cihazınızı satıp politikasından memnun olduğunuz bir markanın her hangi modeline geçebilirsiniz hocamHayır sorun şu , neden orijinal telefonda reklam var ? Başka hangi telefon kullanıcısına bunu yapar. Direkt kendinden soğutma sebebi. Kulaklık koyma , reklam koy , ülkelere gelme falan filan benim ilk ve son xiaomi cihazım olacak
Gelmiyoraynen katılıyorum. ayrıca bunları yapınca reklamlar hiç bir zaman gelmiyor değil mi ?
Hayır sorun şu , neden orijinal telefonda reklam var ? Başka hangi telefon kullanıcısına bunu yapar. Direkt kendinden soğutma sebebi. Kulaklık koyma , reklam koy , ülkelere gelme falan filan benim ilk ve son xiaomi cihazım olacak
aynen katılıyorum.bugün takvimi açtım.bu uygulama rehbere erişim izni istiyor.reddettim bu seferde bir daha takvime giremedim.bu dayatma neden takvim uygulaması neden rehberim deki isimlere ihtiyaç duyar.gizlilik diye bir şey yok rehberini açmazsan takvime bakamazsın.resmen telefondan sogudumHayır sorun şu , neden orijinal telefonda reklam var ? Başka hangi telefon kullanıcısına bunu yapar. Direkt kendinden soğutma sebebi. Kulaklık koyma , reklam koy , ülkelere gelme falan filan benim ilk ve son xiaomi cihazım olacak