- Adım
- mehmet
- Cihazım
- mi 8
- Konular
- 7
Ben paylaştığım adımları yaptıktan sonra 1 kez bile reklamla karşılaşmadım arkadaşlar.
Ek olarak ayarlar ek ayarlar yetkilendirme msa kapatın
Birde tarayıcı da ayarlar gizlilik sizin için önerilen kapatın birde ayarlar - gelişmiş - en iyi siteler sıralamasında ki tavsiyeleri kapatın
Bu sayede inatçı reklamlar çıkmayacak ilk mesaja eklerseniz faydalı olur
Bir zararı olacağını sanmıyorum msa (miui system ads) miui deamon da xiaomiye sürekli bizim aktivitelerimizle ilgili bilgi gönderen bir uygulama olarak belirtilmiş.
Bu arada yönetici arkadaşlar uygun görürlerse sabitleyebilirler bilgileri çünkü hepimizin canını sıkıyordu bu durum.
Kesin çözüm oldumu tabi bilmiyorum ama bir hafta bekledim test ettim ondan sonra yazdım normalde 2 güne bir temalar ve müzik uygulamasında reklam çıkıyordu.Bu uygulamaları güncellemedim güncellersek tekrar gelir mi bilmiyorum onu denemedim.Kolay gelsin herkese.
İyi günler bu adreste ayrıntılı anlatıyorTelefonum mi8 SE miui versiyon V10.2.3.0PEBCNXM. daha önce V10.0.1 idi eu stabil rom. önceki romda hiç reklam çıkmıyordu bu yeni versiyonda sürekli çıkıyor artık sinir bozucu hale geldi. yetkilendirmede "msa" diye birşey yok başka bir forumda "MiuiDaemon" kapatılması önerilmiş onu bulup kapattım ama çare olmadı. Arama yaparken bile reklam çıkıyor. Kablom yanımda olmadığı için şuan ekran görüntülerini atamıyorum ama güncellerim sonra. bi ara google güncellemelerini geri aldım 1 gün reklam çıkmadı ama sonra yine devam etti. Kişiselleştirilmiş reklam önerileri de kapalı. Bu reklamların kaynağı Miui mi yoksa google mu bilemiyorum. yukarıda bahsettiğim iki rom da sonuçta miui 10 tek farkı biri android 8 diğeri 9. Sırf bu reklam yüzünden android 8e dönmeyi düşünüyorum. Bu reklamları engellemenin kesin yolunu bilen varsa bilgi verirse sevinirim. Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizde sadece sistem uygulamalarında mı çıkıyor bu reklamlar? Bende playstoredan indirilen uygulamaların başlangıcında da çıkıyor. Uygulamayı açınca altında üstünde çıkan ufak reklamlardan bahsetmiyorum. Herhangi bir uygulamayı açmak istediğim de pop-up reklam çıkıyor kapat demeden uygulamayı kullanamıyorum. Eğer bunun kaynağı miui ise gözünün yaşına bakmam satarım bu telefonu böyle manyak bişe olabilir mi ya.
Sizin cihazınızda zaten resmi rom yok. Xiaomi.eu romu kullanıyorsunuz ve bu romlar sistem reklamlarından arındırılarak hazırlanır. Yani sizin reklam sorununuz MIUI ile alakalı değil. Muhtemelen yüklediğiniz bir başka uygulama bu soruna neden oluyordur ya da telefonunuzda virus vardır.Telefonum mi8 SE miui versiyon V10.2.3.0PEBCNXM. daha önce V10.0.1 idi eu stabil rom. önceki romda hiç reklam çıkmıyordu bu yeni versiyonda sürekli çıkıyor artık sinir bozucu hale geldi. yetkilendirmede "msa" diye birşey yok başka bir forumda "MiuiDaemon" kapatılması önerilmiş onu bulup kapattım ama çare olmadı. Arama yaparken bile reklam çıkıyor. Kablom yanımda olmadığı için şuan ekran görüntülerini atamıyorum ama güncellerim sonra. bi ara google güncellemelerini geri aldım 1 gün reklam çıkmadı ama sonra yine devam etti. Kişiselleştirilmiş reklam önerileri de kapalı. Bu reklamların kaynağı Miui mi yoksa google mu bilemiyorum. yukarıda bahsettiğim iki rom da sonuçta miui 10 tek farkı biri android 8 diğeri 9. Sırf bu reklam yüzünden android 8e dönmeyi düşünüyorum. Bu reklamları engellemenin kesin yolunu bilen varsa bilgi verirse sevinirim. Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizde sadece sistem uygulamalarında mı çıkıyor bu reklamlar? Bende playstoredan indirilen uygulamaların başlangıcında da çıkıyor. Uygulamayı açınca altında üstünde çıkan ufak reklamlardan bahsetmiyorum. Herhangi bir uygulamayı açmak istediğim de pop-up reklam çıkıyor kapat demeden uygulamayı kullanamıyorum. Eğer bunun kaynağı miui ise gözünün yaşına bakmam satarım bu telefonu böyle manyak bişe olabilir mi ya.
Sizin cihazınızda zaten resmi rom yok. Xiaomi.eu romu kullanıyorsunuz ve bu romlar sistem reklamlarından arındırılarak hazırlanır. Yani sizin reklam sorununuz MIUI ile alakalı değil. Muhtemelen yüklediğiniz bir başka uygulama bu soruna neden oluyordur ya da telefonunuzda virus vardır.
İyi günler. Bu linki görmüştüm daha önce ama sanırım bu anlatım miui10 için değil çünkü birçok menü değişmiş yok telefonumda, olanları da zaten kapattım aynı şekilde. Birde bu anlatım sanki sadece sistem uygulamaları içinde çıkan küçük reklamlar için geçerli. Benim öyle bir sorunum yok zaten yüklediğim resme bakarsanız uygulamayı arka plana iten büyük pop up reklamlar var bende. sistem uygulamaları içine gömülü reklam hiç görmedim zaten ya da dikkatimi çekmedi. cantara'nın yazdığı gibi sanırım miui harici bir problem var. Tespit edebilirsem bilgilendirme yaparım tekrar.İyi günler bu adreste ayrıntılı anlatıyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir