Soru MIUI Rehber uygulaması sorunu

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 yıl gibi uzun bir süre telefonuma dokunmayarak irademin ne kadar güçlü olduğunu test ediyordum :)
Bir aya yakındır telefonum iyice hantallaşmıştı. Sonunda fabrika ayarlarına dönme zamanı geldi ve şeytan anında aklımı çeldi. Hazır fabrika ayarlarına dönüyorken, bari bir miui yükle de ne alemde bir gör dedi. Daha sonra G2 bölümünde bununla ilgili yaşadığım sıkıntıları ve çözümleri paylaşacağım orası ayrı. Benim şimdi rehberde bir sorunum var. Şöyle ki:
Gmail hesabımda birkaç grubum var. Eski İşyerim ile alakalı olan kişileri ayrı bir grupta topladım ve normalde rehber ayarlarında, görünüm ayarlarından bu grubu iptal ederek rehberimde görünmemesini sağlıyordum. Tabi o numaradan çağrı geldiğinde isim olarak yazıyor.
Miui rehber ayarlarında bu görünüm ayarını bulamadım. Mevcut ayarda ya hepsi yada Xiaomi, Whatsup, Google şeklinde herhangi birini seçebiliyoruz. Özelleştirme yani istediğimiz birkaç hesabı seçme yada benim için en önemli konu olan Google hesabındaki istediğim grupları seçebilme seçeneği yok.
Bu konuda bilgisi olan var mı?

Şimdi resimleri de ekliyorum. G2 olanlar benim MIUI yüklü telefonumun rehber ayarları, Samsung olan resimler de arkadaşımın telefonundaki rehber ayarlarıdır. Samsung'ta ki özelleştir ve son resimdeki Gmail altında bulunan gruplar MIUI'de yok.

[attachment=335][attachment=336][attachment=337][attachment=338]

[attachment=339]

Bu resimdeki Customized List seçeneği MIUI'de yok. 
[attachment=340]

Customized seçeneği olmayınca hangi hesapların kişilerinin görüneceğinin seçildiği şu ekran gelmiyor.

[attachment=341]

Gmail hesabının yanındaki oku aşağı indirdiğimizde gelen Gruplar da doğal olarak gelmiyor.

[attachment=342]

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
[doublepost=1518239871,1518239783][/doublepost]Bu problemin aynısını ben de yaşıyorum ama nafile...
Rehberin şu an allak-bullak...
Hocam sizlere tavsiyem Kişiler uygulamasından, Kişileri içe dışa aktar seçeneğinden, Depolama birimine aktar yapın. Size vcard diye bir dosya oluşturacak. Daha sonra bu dosyayı PC ye alıp Notepad++ uygulaması ile açın ve gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra tekrar telefon hafızasına atın. Son olarak yine Kişiler uygulamasından Depolama birimiminden içe aktar deyin, düzenlemiş olduğunuz dosyayı gösterin işlem tamamdır. :)

Oyla:

okankamon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
okan
Cihazım
mi6
Konular
0
Arkadaşlar, 400 kişilik rehberim 2400 kişiye çıktıktan sonra, oturup elle düzelttikten sonra bir anlamı yok. Bu işin çözümü rehberinizi düzelttikten sonra mi senkronizasyonunuzu kapatarak yükleyin. Rehberi bozan mi senkronizasyonu.

Oyla:

YUSABGON

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdullah GÖK
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Hocam sizlere tavsiyem Kişiler uygulamasından, Kişileri içe dışa aktar seçeneğinden, Depolama birimine aktar yapın. Size vcard diye bir dosya oluşturacak. Daha sonra bu dosyayı PC ye alıp Notepad++ uygulaması ile açın ve gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra tekrar telefon hafızasına atın. Son olarak yine Kişiler uygulamasından Depolama birimiminden içe aktar deyin, düzenlemiş olduğunuz dosyayı gösterin işlem tamamdır. :)

Hangi numara kimin bilmiyorum ki nasıl düzelteceğim bu karmaşayı...

Şu an tamamen çaresizim...

Oyla:

yclyvz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
yücel
Cihazım
zenfone 6
Konular
0
arkadaşlar ben bu telefonun rehberinden hiç bir şey anlamadım. farklı numaraları aynı isim altında gösteriyor. örnek olarak. 1234 numarası A diye kayıtlı olsun. 5678 de B diye kayıtlı olsun. rehbere bakıyorsun A nın altında hem1234 hem de 5678 yazıyor. kişiyi araycam hangi numara onun bilmiyorum. arabaya bağlandığım da ise arayan kişi A ise telefon ekranın da A yazıyor ama araba da B kişisi görünüyor. yahu yıllardır sorun yaşamadığım google kişilerim bile çöktü bunun yüzünden. nedir işin sırrı bilen var mı?
aynı sıkıntı bende de mevcut. Ne zaman ki outlook kişilerimi ekledim o zaman rehber çorba oldu. tüm outlook gereksiz kişileri sildim. fakat yeniden kendini güncelledi yeniden ekledi. kişileri güncellemeyi kapattım yeniden güncelledi. Yapay zeka girmiş gibi telefona headbang~~

Oyla:
Üst Alt