Hangisini kurmak lazım forumda 12 için olan var onumu, Modülü kaldırın hangi modülü? Birde predator kernel kursak arıza verir mi?Kurabilirsiniz eğer hata verirse Modülü kaldırın tmmdır.
Dolby atmos bir modüldür ve magiskten kurulur. Miui 12 ye geçerseniz 12 olanı kurmalısınız. Predator kernel kurabilirsiniz ve ardından patch da kurmanız lazım olacaktır. Wifi ve Kamera Çalışması için.Hangisini kurmak lazım forumda 12 için olan var onumu, Modülü kaldırın hangi modülü? Birde predator kernel kursak arıza verir mi?
Zip dosyası hatalı inmiş olabilir.hocam yazanların aynısını yaptım ama zip file is corrupt hatası alıyorum
Sd kartım dosyaları bozuyormus sanırım cihaz hafızasına atıp kurulumu yaptım şuan romdan yazıyorum teşekkürler.Zip dosyası hatalı inmiş olabilir.
Rica ederim. İyi forumlarSd kartım dosyaları bozuyormus sanırım cihaz hafızasına atıp kurulumu yaptım şuan romdan yazıyorum teşekkürler.
Hocam rom u 2 gündür deneyimledim belki erken yazmak için oturması falan gerekiyordur çok emin değilim ama bu rom oyunlarda kesinlikle performans artışı olmadığı gibi düştü bile ben de anlamadım. kafayı yemek üzereyim wild Rift gibi basit bir Moba oyununu bile sabit 60fps oynayamıyorum. Rom günlük kullanım için çok iyi miui12.5 özelikleri çok güzel gereksiz uygulamalar kaldırılmış. sevdim ama oyun için pek memnun etmedi.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Oyuncular Tarafından Oyunculara Özel Bir Rom.
(Aşırı Performans İçerir)
Miui 12.5 Önyükleme Animasyonu Eklendi
Güncellenmiş Durum Çubuğu Simgeleri Eklendi
Galeri Çok Fazla Veri Alma Sorunu Düzeltildi
Miui 12.5'ten Yeni Güç Menüsü Eklendi
3 Dinamik Duvar Kağıdı Eklendi, Yeni Razer Duvar Kağıtları
Uygun Aod Eklendi
Debloat Edildi ve Gereksiz Uygulamalar Kaldırıldı
Geliştirici Seçeneklerinde Yeni Aksan Rengi Özelleştirmeleri
Nexus V8 OLD Cam Çekirdeği dahil edildi
AppVault'un Bir Süre Sonra Çin'i Değiştirmesi Sorunu Düzeltildi
Ve Çok Çok Daha Fazlası .... !!
KURULUM
TWRP/Wipe-Format Data (yes) / Reboot Recovery
Advanced Wipe/Dalvik-Cache/System/Data/Reboot Recovery
İnstall/Rom/Magisk/Reboot System
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla sorumlu tutulamaz
Ve Aleyküm selam Hocam sorun olmazSelam aleyküm hayırlı bayramlar
MIUI 12 android 10 yazıyor sistemde
Bu kurunca bir sorun olurmu saygılar