- Adım
- Zekeriya
- Cihazım
- Note 9 Pro
- Meslek
- Tekniker
- Konular
- 42
Rica ederim. Hocam temiz kurulum yapıp, magisk i de OrangeFox ile flash larsanız ve AI Ön yüklemeyi de açarsanız memnun kalırsınız. Ben şahsen çok memnunum.Emeğiniz ve paylaşımlarınız için teşekkürler.
Pil kullanımı bence gayet güzel
Ben şu an EU stabil rom dayım sizce bu roma geçmeye değer mi
Rica ederim hocam. Fakat ben Greeshan ın yapmış olduğunu beğenmedim. Çok fazla rom değiştiren birisiyim ve ilk defa bir rom, bu kadar hoşuma gitti. O yüzden sizlerle paylaşmak istedim. Kendi beğenmediğim ve eksik bulduğum şeyleri kesinlikle paylaşmam. Rom u kendi cihazımda da kullanıyorum.Paylaşım için teşekkürler hocam bu tür rom paylaşımları bekliyoruz daha çok olursa iyi olur şuan eu rom kullanıyorum yakın zamanda bunu deneyeceğim pil için greeshan v12.0.2 oda çok iyi bunuda denerim en kısa zamanda tekrar teşekkür ederim pil konusu kullandıkça daha iyi olur gibi geldi bana en az 10 gün denenmeli
O zaman sizlere şöyle izah edeyim. Romu yükleyip direk %98-97şarj ile kullandığım toplamda otuz altı veya otuz yedi saatlik bir kullanım söz konusu ve bu kullanımın çok yoğun olduğu süreler zaten resimler de yer alıyor. Bilerek yoğun kullanım yaptım ve en çok sarj tüketen uygulamaları kullandım. Görüntülü konuşma, instagram, youtube vs. Ayrıca söylemiş olduğunuz özellik maalesef yer almıyor.Miui 12 güvenlik uygulamasına alışamadım bir türlü bu ekran sürelerine, verdiğiniz görselde şarjınız %19 ve 7 saat ekran süresi almışsınız doğrumu toplam kullanım süreniz kaç saat yani son şarjdan sonra,resimde verdiğim özellik varmı acaba,okunmamış bildirimleri kilit ekranında her zaman göster özelliği.
Teşekkür ederim şarj durumu fena değilmiş,son olarak bahsettiğim özellik bazı romlarda kilit ekran menüsünde olabiliyor onun ss ni atabilirmisin.O zaman sizlere şöyle izah edeyim. Romu yükleyip direk %98-97şarj ile kullandığım toplamda otuz altı veya otuz yedi saatlik bir kullanım söz konusu ve bu kullanımın çok yoğun olduğu süreler zaten resimler de yer alıyor. Bilerek yoğun kullanım yaptım ve en çok sarj tüketen uygulamaları kullandım. Görüntülü konuşma, instagram, youtube vs. Ayrıca söylemiş olduğunuz özellik maalesef yer almıyor.
Rica ederim. İstediğiniz resimler.Teşekkür ederim şarj durumu fena değilmiş,son olarak bahsettiğim özellik bazı romlarda kilit ekran menüsünde olabiliyor onun ss ni atabilirmisin.