Donanımsal derken bu romdan önce Mind 9'du yanlış hatırlamıyorsam o romda ve EU 12.5 sürümünde herhangi bir ghost screen olayı olmadı, yazılımsal bir sorun mu yoksa donanımsal sorunu o romlar engelliyor mu anlamadım, şu telefonun en büyük sorunu bu sanırım.Bence iyi değerler, ghost screen de donanımsal hocam bunun için ekran rengini değiştiren uygulamalar var playstore da bakabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ben son lg de bunu kullanıyordum.
Donanımsal derken bu romdan önce Mind 9'du yanlış hatırlamıyorsam o romda ve EU 12.5 sürümünde herhangi bir ghost screen olayı olmadı, yazılımsal bir sorun mu yoksa donanımsal sorunu o romlar engelliyor mu anlamadım, şu telefonun en büyük sorunu bu sanırım.
Hocam kusura bakmayın ben yanlış telaffuz etmişim bahsettiğim olay ghost touch idi hayalet dokunuş problemim var hayalet ekran değil, ben de nasıl olabiliyor diyorumGhost screen donanımsaldır hocam, yazılımsal değil. Belki romda ekran canlılığını ve renk paletini düzelten birşeyler olduğu için ekranda görünmüyor olabilir tıpkı linkini verdiğim uygulamanın yaptığı gibi.
Romun güncel indirme linki varmı
Ben kullanıyorum hocam nerdeyse bir yıl olacak ama hangi Roma geçelim )Beyler pulse a10 12.3 reborn sürümü elinde olan var mi ?