1.sayfadaMi 8 lite için güncel sürüm var mı acaba
Evet Mi6 yıda hiç ettiler ve Masik Rom da yok ona, konu sahibi arkadaş daha detaylı açıklama yapar sanırım dediğim gibi bunlar yamalı rom direkt miuipro değil Stoya
Yani ufakta olsa oynanmış rom diyebiliriz değil mi? Onu kastetmiştim aslında[
Patch / yamalı olması onun MİUİ PRO olmaması anlamına gelmiyor, sadece PARA vermeden romu kullanmanızı sağlıyor
Reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler, adam ücret vermeden alır kullanır memnun kalırsa paralı legal roma geçiş yapar....
Uygun/güncel twrp ve ilk mesajda verdiğim rom kurulum yöntemi ile romu kurabilirler...
Yani ufakta olsa oynanmış rom diyebiliriz değil mi? Onu kastetmiştim aslında
Benim ikna olmak gibi derdim yok sayın hocam. Lütfen sizin de olmasın. Konu sahibi de legal rom olmadığını belirtmiş zaten. Benim için konu kapanmıştır.Koçara arkadaşı ikna etmek için öyle dedim diyelim
Redmi Note 6 Pro - Tulip varsa link verebilir misiniz lütfen?
İkna derken kurup kullanan çok o anlamda yazdım yani, sanki sizin yazdıklarınızdan bu rom kurulamıyor yada kurulsa bile sorun olur gibi anlamlar çıkardım bildiğiniz birşey varsa lütfen açık yazın kurmayalımBenim ikna olmak gibi derdim yok sayın hocam. Lütfen sizin de olmasın. Konu sahibi de legal rom olmadığını belirtmiş zaten. Benim için konu kapanmıştır.
Kurup kullanabilene hem helal hem de hayırlı olsun...