- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi9 Lite / Mi5s
- Konular
- 31
Mi 5s - Capricorn var mıdır?
Kuranlar var bir önceki sayfada sadece bir arkadaş 9 lite olmadı dediKonuyu başından itibaren ilgiyle takip ediyorum. Benim efsane için fi tarihinden kalma 9.10.17 den daha güncel bir sürüm olsa inanın sırf meraktan bende test ederdim. Yalnız bu ruslar böyle illegal paylaşım yapıldığını anlamayacak kadar akılsız mı diye düşünmeden edemiyorum.
Kurmaya teşebbüs edenlerin yorumlarını görünce de zannettiğimiz kadar akılsız olmadıklarıbortaya çıkıyor. Kurup sorunsuz kullanabilene helal olsun diyeceğim ama bana nedense beyhude bir çaba gibi geldi.
Tabii yanılıyor da olabilirim...
Herhangi bir sıkıntı yok çok da özelleştirme var pil performansında yarın paylaşırım çok hoşuma gitti mi 9t için olan romKuranlar var sadece bir arkadaş 9 lite olmadı dedi
Çok teknik bilgim yok ama bu direkt miuipro değil yamalı rom zatenKonuyu başından itibaren ilgiyle takip ediyorum. Benim efsane için fi tarihinden kalma 9.10.17 den daha güncel bir sürüm olsa inanın sırf meraktan bende test ederdim. Yalnız bu ruslar böyle illegal paylaşım yapıldığını anlamayacak kadar akılsız mı diye düşünmeden edemiyorum.
Kurmaya teşebbüs edenlerin yorumlarını görünce de zannettiğimiz kadar akılsız olmadıklarıbortaya çıkıyor. Kurup sorunsuz kullanabilene helal olsun diyeceğim ama bana nedense beyhude bir çaba gibi geldi.
Tlf nedir? Varsa masik x rom verelim sizeKonuyu başından itibaren ilgiyle takip ediyorum. Benim efsane için fi tarihinden kalma 9.10.17 den daha güncel bir sürüm olsa inanın sırf meraktan bende test ederdim. Yalnız bu ruslar böyle illegal paylaşım yapıldığını anlamayacak kadar akılsız mı diye düşünmeden edemiyorum.
Açıklama için teşekkürler ama bildiğim kadarıyla miuipro ya para ödemezseniz hata verir. Üye olan rom paylaşımı yaparsa da üyeliği askıya alınır.Çok teknik bilgim yok ama bu direkt miuipro değil yamalı rom zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tlf nedir? Varsa masik x rom verelim size
Evet Mi6 yıda hiç ettiler ve Masik Rom da yok ona, konu sahibi arkadaş daha detaylı açıklama yapar sanırım dediğim gibi bunlar yamalı rom direkt miuipro değil StoyaAçıklama için teşekkürler ama bildiğim kadarıyla miuipro ya para ödemezseniz hata verir. Üye olan rom paylaşımı yaparsa da üyeliği askıya alınır.
Masix rom önerinize gelince, bizim efsane ( Mİ6) için olan sürümü yok benim bildiğim. Yoksa kullanmayı çok istediğim bir romdur
Şimdilik cihazın kendisine en yakışan rom olan eu beta ile idare ediyoruz.
KoçaraMi 8 için olanını indirdim dün.Eu beta üzerine 3 wipe yaparak kurdum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım.Gayet akıcı takılmadan,bütün özelliklerini kullanabiliyorum.Paylaşim için teşekkürler Stoya
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun,Mi 8 için olanını indirdim dün.Eu beta üzerine 3 wipe yaparak kurdum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım.Gayet akıcı takılmadan,bütün özelliklerini kullanabiliyorum.Paylaşim için teşekkürler Stoya
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SaolunKoçara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun,
Dalvik, cache, system sanırım yani data yı seçmediniz doğru mu anladım?