Rom MIUI Pro 7.11.9 Türkçe kimler yükleyecek?(yayınlandı)

mekin1380

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mekin
Cihazım
mi 8se
Konular
10
Ben romdan çok memnunum, özellikle yüz tanıma özelliğinden. Mi5s kullanıyorum, her ne kadar parmak izi iyileşti diye söylense de hava biraz soğuyup parmağınız soğuk olunca sıkıntılı bence. Yüz tanımayı da parmak izi ile beraber çalıştırınca, telefon parmakizini algılamasa bile ekran açılıyor yüz tanıma işi hallediyor.
Şarj konusunda negatif etkisi olabilir belki kamerayı kullandığı için, ama özelliği çok sevdiğim için kapatıp deneyesim bile gelmedi:)
Turknet ile benim maceram iyi başlamadı, bu konuyu da baltalamayalım, konusu olursa yazarız tecrübelerimizi.
Bence yuz tanima ile kilit acmak daha az batarya tuketir ama ekran kapaliyken yuz tanimayi acmadiysaniz, cift tiklama yada power tusuna bastiginiz anda kamerayi acip tanima yapiyor parmak izi ise heran parmak basmanizi bekliyor bence bu sebepten oturu daha az batarya tuketir

Sent from my ASUS_Z010D using Tapatalk

limonlusoda

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Evet Arkadaşlar, Sayın suatsari hocamız gecesini gündüzüne katarak sadece kendi cihazı için değil, bir kaç başka cihazı için de her hafta türkçeleştirme yaptı ve en sonunda Belarus'lu dostlarımızı, tüm Xiaomi cihazları için türkçe dil eklenmesi konusunda en nihayetinde ikna etti ve yarından itibaren tüm cihazlar türkçe dil'li çıkacak.
Her hafta Mi5S yaklaşık 100 kişi tarafından (Türkçe) kullanılıyordu/indiriliyordu.
Ayrıca Mi 6, Mi 5, Redmi Note 2 ve Redmi Note pro için de rom'lar muhtelif arkadaşlarımız tarafında türkçeleştirildiler ve bunların toplam indirilme sayılarını bilmiyorum.

Yarın tüm MIUI Türkiye ailesi olarak suatsari hocamızı desteklememiz gerekiyor.....O nedenle Lütfen herkes, hangi modelde olursa olsun, yarın MIUIPro Rom'u yüklesin.....

Desteklenen cihazlar....

Sınanmakta olan Mi 6 (Sagit), MiMix 2 (Chiron), Mi 5x (Tifanny ) hariç cihazlar için yazılım güncellemeleri yayınlandı.

(yüklemeyenlerin cihazı ağırlaşıp, kasmaya ve donmaya başlasın)8=)haha--haha--

Evet parmakları göreyim, kimler yükleyecek benim haricimde.....wasntme~~Idea~~

Yüklemeyi düşünüyorum ama kısa da olsa bi bilgilendirme olursa memnun olurum saygılarımla...
Küçük de olsa bir açıklama yapılsa da en azından ben de indirsem diyorum iyi çalışmalar.

Sbay18

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sefa Başar
Cihazım
Xiaomi Mi9
Konular
10
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hocam bu arama ekranı için orjinal halindeki durum yok mu? Kaba saba kocaman bişey olmuş bu orda. Ayrica tuşlar çıkınca yazılar birbirine giriyor. Orjinal görüntüyü ayarlamanın bi yolu varsa bilen yardım edebilir mi?
[doublepost=1510315627,1510315232][/doublepost]
evet yuvarlak köşeler de çalıştı ben geliştirici seçeneklerinden bellek optimizasyonu ve miu optimizasyanunu kapatıyordum miu optimizasyonu açık kalması gerekiyormuş onu açınca yuvarlak köşeler çalıştı benim gibi bu sorunu yaşayanlar faydalanır diye paylaşmak istedim. :)
Hocam yuvarlak köşe ne oluyor ki?

limonlusoda

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Hocam bootloader kilidin açık mı?

Açık hocam rom yükleme olaylarını biliyorum benim merak ettiğim şu an kullandığım haftalık EU 7.11.2 rom dan farkı yada artıları nedir. Pil konusunda iyileştirme var mı ara ara hattan düşme olayları var bu rom da bunlar düzeltilmiş mi bilgilendirirseniz memnun olurum selamlar...

SkyTurk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8
Meslek
Elektronik
Konular
9
[doublepost=1510315627,1510315232][/doublepost]
Hocam yuvarlak köşe ne oluyor ki?[/QUOTE]

ekran köşelerini oval yapıyor ayarlar içinde ekran ayarları kısmında.

KissieLips

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Lemax 2 x820
Konular
1
LeEco Lemax2 için uygun olanı var mı acaba
[doublepost=1510316288,1510315951][/doublepost]LeEco Lemax2 için uygun olanı var mı acaba

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Açık hocam rom yükleme olaylarını biliyorum benim merak ettiğim şu an kullandığım haftalık EU 7.11.2 rom dan farkı yada artıları nedir. Pil konusunda iyileştirme var mı ara ara hattan düşme olayları var bu rom da bunlar düzeltilmiş mi bilgilendirirseniz memnun olurum selamlar...
Hocam eu kullanmadığım için pil için birşey diyemiyorum. Ama açık söylemek gerekirse miui 8 de pil daha iyiydi.
Eu romdan çok farklı hocam,romun heryeri için bir ayar var. Özellikler saymakla bitmez. Kısaca şöyle söyleyeyim custom rom özelleştirmeleri mevcut, eğer custom rom özelleştirmelerini seviyorsan bu rom tam sana göre.
Yoğun olarak kullanıyorum bugünlerde telefonu, herhangi bir durdurulma, kasma gibi bir hataya denk gelmedim.
Herkesin bir zevki var, en güzeli kendin deneyip karar vermen...

Üst Alt