Rom MIUI Pro 7.11.9 Türkçe kimler yükleyecek?(yayınlandı)

mekin1380

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mekin
Cihazım
mi 8se
Konular
10
updater ile denedim yüklemedi, twrp'nin ne olduğunu dahi bilmiyorum açıkçası, sanırım beklemem gerekecek.
Twrp teamwin project telefonun ses acma ve power tusuna bastiginizda recover moda girer ama custom rom kuramazsiniz ve ses tuslariyla asagi yukari cikarsiniz berbat ama twrp telefonunaza uyumlu olani bulup adb ile flashlar iseniz recovery moda girdiginizde sanki uygulama acmis gibi dokunmatik bir sekilde istediginiz custom romu kurabilirsiniz root da dahil twrp yoksa root icin pc sart

Sent from my ASUS_Z010D using Tapatalk

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Evet Arkadaşlar, Sayın suatsari hocamız gecesini gündüzüne katarak sadece kendi cihazı için değil, bir kaç başka cihazı için de her hafta türkçeleştirme yaptı ve en sonunda Belarus'lu dostlarımızı, tüm Xiaomi cihazları için türkçe dil eklenmesi konusunda en nihayetinde ikna etti ve yarından itibaren tüm cihazlar türkçe dil'li çıkacak.
Her hafta Mi5S yaklaşık 100 kişi tarafından (Türkçe) kullanılıyordu/indiriliyordu.
Ayrıca Mi 6, Mi 5, Redmi Note 2 ve Redmi Note pro için de rom'lar muhtelif arkadaşlarımız tarafında türkçeleştirildiler ve bunların toplam indirilme sayılarını bilmiyorum.

Yarın tüm MIUI Türkiye ailesi olarak suatsari hocamızı desteklememiz gerekiyor.....O nedenle Lütfen herkes, hangi modelde olursa olsun, yarın MIUIPro Rom'u yüklesin.....

Desteklenen cihazlar....

Sınanmakta olan Mi 6 (Sagit), MiMix 2 (Chiron), Mi 5x (Tifanny ) hariç cihazlar için yazılım güncellemeleri yayınlandı.

(yüklemeyenlerin cihazı ağırlaşıp, kasmaya ve donmaya başlasın)8=)haha--haha--

Evet parmakları göreyim, kimler yükleyecek benim haricimde.....wasntme~~Idea~~
Miuiturkiye ailesi olarak sanırım çok yavaş ilerliyoruz

Gece 2 itibariyle yüklendi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Not: suatsari hocamızın ismini görmek bizi ayrıca mutlu etti

Son düzenleme:

mekin1380

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mekin
Cihazım
mi 8se
Konular
10
Miuiturkiye ailesi olarak sanırım çok yavaş ilerliyoruz

Gece 2 itibariyle yüklendi

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende yukledim sayin hocama emekleri icin cok tesekkurler insallah yabancilardan degil turkiyeden bu romlarin cikacagi zamanlarida goruruz acilista turk bayragi dalgalaniyor fln

Leo35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
5

erols63

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erol
Cihazım
Mi5s
Konular
0
Bende yükleyeceğim, turknet yüzünden 12 gündür evde internet yok, wifi bulunca biryerden indirecem artık:)
Bu arada kullanılan son uygulamaları gösteren ekranda boş ram miktarı yazısında yabancı karakter var, diğer konuyu da okudum ama başka bu durumu dile getireni de görmedim. Bana özel bir sorun mu acaba:)
Fotoğraf yükleyemedim mobilden

mekin1380

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mekin
Cihazım
mi 8se
Konular
10
Bende yükleyeceğim, turknet yüzünden 12 gündür evde internet yok, wifi bulunca biryerden indirecem artık:)
Bu arada kullanılan son uygulamaları gösteren ekranda boş ram miktarı yazısında yabancı karakter var, diğer konuyu da okudum ama başka bu durumu dile getireni de görmedim. Bana özel bir sorun mu acaba:)
Fotoğraf yükleyemedim mobilden
Turkneti merak ediyorum bir baslik acmak gerekiyor galiba bir bug da ben buldum kilit ekranindayken kamera ya girdigimde uygulama durduruldu diyor

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
son uygulamaları gösteren ekranda boş ram miktarı yazısında yabancı karakter var
Orası dil dosyası ile alakalı değil,smali dosyası ile ilgili.Oraya biz müdahale edemiyoruz.Miuipro ekibine bu durumu söyledim daha sonraki güncellemelerde bu durumu düzelticeklerini söylediler...
[doublepost=1510314162,1510314092][/doublepost]
kilit ekranindayken kamera ya girdigimde uygulama durduruldu diyor
Öyle bir sorunum yok,senin model neydi hocam...

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
5x için indiriyorum 7.11.9'u... :)

erols63

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erol
Cihazım
Mi5s
Konular
0
Turkneti merak ediyorum bir baslik acmak gerekiyor galiba bir bug da ben buldum kilit ekranindayken kamera ya girdigimde uygulama durduruldu diyor

Ben romdan çok memnunum, özellikle yüz tanıma özelliğinden. Mi5s kullanıyorum, her ne kadar parmak izi iyileşti diye söylense de hava biraz soğuyup parmağınız soğuk olunca sıkıntılı bence. Yüz tanımayı da parmak izi ile beraber çalıştırınca, telefon parmakizini algılamasa bile ekran açılıyor yüz tanıma işi hallediyor.
Şarj konusunda negatif etkisi olabilir belki kamerayı kullandığı için, ama özelliği çok sevdiğim için kapatıp deneyesim bile gelmedi:)
Turknet ile benim maceram iyi başlamadı, bu konuyu da baltalamayalım, konusu olursa yazarız tecrübelerimizi.

Aresfatih

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mix2
Konular
6
O iş tamam