Sayın @scorpi hocam not 2 için ilk yükleyen vede bu nu formumuzda paylaşan kişi olarak suatsarı hocamızla gurur duyuyoruz miuipro 9.1 stabili 3gündür kullanıyorum lakin kaşıntı bu ya 7.11.9 merakına yenik düşerek hali hazırda romu indiriyorum
Tekrar tekrar büyük üstada saygılarımla....
Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam romu kurdum ama bazı yerler ingilizce bile olmuyor. Çevirilmeyen yerler var. Ama genel olarak beğendim. Bu çeviri hataları da giderilirse oldukça iyi olacak.Hocam kullandığınız rom 9.1.2.0 Stabil mi? Acaba bu romda yeni özellik varmı? Mi6'da 9.0.4.0 var Miui Pro sitesinde; acaba bu romla farkı varmı özellik olarak? Yada şuanki betalara göre (7.11.2 veya daha eski de olabilir) farklı özellikler varmı?
Hocam selam adem ben, pretty34, dh denHocam; Rom'daki Root dosyasını silerek Rootsuz bir şekilde kurulum yapabilirsiniz.
Dizin: miuipro_v7.1.1_sagit_v9.0.4.0.zip\META-INF\com\mp\miui_pro_root
Kullanım: Zip Dosyasını açıp, ilgili klasörü silin rom'dan, sonrasında romu kurarsanız Root'suz bir şekilde kurulacaktır. Aynı şekilde Magisk dosyasını da buraya eklerseniz, Magisk ile de rootlu şekilde kurabilirsiniz romu.
[doublepost=1510331829,1510331787][/doublepost]
Özellik ve çeviri farklılıkları var. Denemenize değer, fazla özellik arıyorsanız; Face Unlock gibi. Ben sade kullanıcıyım derseniz dokunmayın hiç.
Hocam romu kurdum ama bazı yerler ingilizce bile olmuyor. Çevirilmeyen yerler var. Ama genel olarak beğendim. Bu çeviri hataları da giderilirse oldukça iyi olacak.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam super su dan un root yaparken tamamen kaldırılacak dediğinde ok. diyoruz. sonrasında boot ile ilgili birşeyler soruyor hayır iptal evet seçenekli burada hayırı tıklıyoruz ki boot dosyası bozulmasın.süper sudan unroot yapmaya kalktım telefon uçtu sürekli boot ekranında resetleyip duruyor. (mi6)
bu root işi isteğe bağlı olsa çok iyi olurdu..
Hocam selam adem ben, pretty34, dh den
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam super su dan un root yaparken tamamen kaldırılacak dediğinde ok. diyoruz. sonrasında boot ile ilgili birşeyler soruyor hayır iptal evet seçenekli burada hayırı tıklıyoruz ki boot dosyası bozulmasın.
Nasıl bir hata veriyor "ss" atarmısınızmerhaba arkadaşlar zip dosyasını indiridim md5 konturolünde sorun yok dosyada (iki defa indirdim) wipe leri yapmama ragmen kurulum yapmıyor hata veriryor cihaz note 4 global
ellinize saglık suat hocam