Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMIUI MS RoM 9.9.3 [Mi8-Mi9-Redmi K20Pro-Redmi Note 5]
Hocam tüm Rom ların arkasında siz varsınız
Şimdi siz hangi Romu kullanıyorsunuz bir söyleyin bakalım.
Revulution OS mu, Masik mi yoksa MIUI MS mi?
Mıuı MS hiç kullanmadım. Son güncelleme olan 8.8.23 de aşırı pil performansı eklenmiş. Bi denemek istiyorum açıkçası. Denediyseniz tavsiye eder misiniz? Türkçe dil vs sıkıntı var mıdır?
Hocam tüm Rom ların arkasında siz varsınız
Şimdi siz hangi Romu kullanıyorsunuz bir söyleyin bakalım.
Revulution OS mu, Masik mi yoksa MIUI MS mi?
Mıuı MS hiç kullanmadım. Son güncelleme olan 8.8.23 de aşırı pil performansı eklenmiş. Bi denemek istiyorum açıkçası. Denediyseniz tavsiye eder misiniz? Türkçe dil vs sıkıntı var mıdır?
Valla hocam hastalık işte n'apacaksınız
Daldan dala atlıyorum ama beni dizginleyecek bir Rom şuanlık; Mi Globe.
Ros, Ms, Masik,... Yokken Globe vardı. Taban olarak EU'yu kullanıyor. Sitesinden özelleştirip, kuruyorsunuz.
MS'in iki önceki versiyonu harikaydı fakat alt yapıdan mı kaynaklı nedir, bozuldu.
MS'i kullanan pek yok, bende dahil.
Güncellemelerde ne eklemişler diye bakıyorum sadece. Türkçe dil var lakin sıkıntı çıkartabiliyor bazen.
Çeviri uyumsuz oluyor, düzenlenmesi gerekebiliyor.
Valla hocam hastalık işte n'apacaksınız
Daldan dala atlıyorum ama beni dizginleyecek bir Rom şuanlık; Mi Globe.
Ros, Ms, Masik,... Yokken Globe vardı. Taban olarak EU'yu kullanıyor. Sitesinden özelleştirip, kuruyorsunuz.
MS'in iki önceki versiyonu harikaydı fakat alt yapıdan mı kaynaklı nedir, bozuldu.
MS'i kullanan pek yok, bende dahil.
Güncellemelerde ne eklemişler diye bakıyorum sadece. Türkçe dil var lakin sıkıntı çıkartabiliyor bazen.
Çeviri uyumsuz oluyor, düzenlenmesi gerekebiliyor.
Valla ben de Ros da ısrar ettim ama Parmak izini sürekli açık bırakması hoşuma gitmedi. Biraz hızlı gidiyor sanki. Yani şarj süresini etkilicektir mutlaka. Çünkü yaz günü ince giyiyoruz telefon cırt cırt titriyor cebimde. Bacağındam parmak izi okumaya çalışıyor)
Mi Globe ilk defa duydum. Akşam bi bakim denerim olmadı.
üstad sanırım Globe de tabi cihaz kate/kenzo için yazıyorum;
1- 3.prt tema uygulama ve uygulama ile recovery ye girememe,
2- kernel adiutor ile çekirdek müdahelesi ve ses arttırı olmuyor du, hala devam ediyor mu?
yoksa bahsettiklerim yapılabiliyor mu artık? Ben aslında desteği sağlayanlar açısından sürekliliği
açısından en iyi ekip olarak çok beğenmiştim. sanırım birçok kişide bu yönde ama benim bahsettiğim
bazı olumsuzluklar vazgeçirmişti. hatta en son ilk çıkan Mi10 u da denemiştim.
hatta lazy flasher sız rom boot olmuyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ha birde arkadaşlar mi globe de kafama takılanlar var.
1- root için supersu mu? magisk mi ? daha randımanlı
2- GPS Tuning seçerken avrupa mı yoksa asya mı seçeceğiz Türkiye için.
çünkü faster gps de seçerken önce asya sonra türkiye seçiyorduk. globe de nasıl?
cevaplar için şimdiden teşekkürler