- Adım
- Kutay
- Cihazım
- Xiaomi Mi 5s
- Konular
- 19
Mi5s için miui10 yok galiba
Bahsettiğiniz Kerneli bilmiyorum, EU Rom a kursam, faydası olurmu?Sanat eseri diyebilirim üstadım, Floppy Team'e ait olan kernel ile de adeta şov yapıyor
Bahsettiğiniz Kerneli bilmiyorum, EU Rom a kursam, faydası olurmu?
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Teşekkür ederim hocam. Escobar1945 hocam haftaya Epic romu verdikten sonra bende zaten şu bizim Cihaz için 2 Kernel gelişticisi var, onların kernellerini bir denemek istiyorum...çok meth edenler var son zamanlardaMalesef ki sizin cihazınıza uygun sürümü mevcut değil üstadım...
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkür ederim hocam. Escobar1945 hocam haftaya Epic romu verdikten sonra bende zaten şu bizim Cihaz için 2 Kernel gelişticisi var, onların kernellerini bir denemek istiyorum...çok meth edenler var son zamanlarda
Escobar1945 hocam Efsane'dir, Efsane..Escobar1945 Hocamın Note 4X için olan Rom'unu valide ve peder'in telefonlarına kurdum. Sorunsuz kullanıyorlar... Kendisine buradan tekrardan teşekkür ederim...
Ve çok şanslısınız üstadım cihazınıza destek var
Umarım, Max 3'ü alınca bizde böyle destek görürüz.
Şimdiden hayırlı olsun üstadım.
Escobar1945 hocam Efsane'dir, Efsane..
Benim asıl şansım, cihazıma destek veriyor ve rom yapıyor oluşu değil, seneler öncesi onun dostuğuna nail olma şerefine erişmiş olmam...
Ben Max 3 almayı şimdilik düşünmüyorum hocam, Max 2 ye göre öyle ahım şahım bir üstün özelliği yok...Kimisi ekran daha büyük diyecek ama maalesef o da doğru değil, Max 2 nin 6.44 inch ekranı, Max 3 ün 6,90 ekranından daha büyük..İşi bilenler benim ne dediğimi çok iyi anlarlar
Max 3 size hayırlı olsun Efendim
Maç tan sonra hallederim hocamValla o şerefe bizde erişiriz umarım tabi buradaki herkesle yüz yüze gelmek de dahil
Gelemesek de gülüşünüz eksik olmasın...
Valla üstadım, pek anlamam ama pil konusunda beni utandırmayacak bir cihaz istiyorum ve ele avuca sığmayacak. Baktığım zamanda yenilik olarak Max 3'ü görüyorum, umarım o da beni görür fakat bu aralar görmesin (Dolar malum...).
Bu arada konuyu "Spoiler" içerisinde verdiğim şekilde güncellerseniz sevinirim üstadım.
Evet arkadaşlar, Xiaomi telefonları ile daha fazlasını isteyen kullanıcılardansanız ve eğer MiUI Pro Rom'unu sevdiyseniz, bu Rom'u da seveceksiniz. Bugün size kısaca MiUI MS Rom'u tanıtmak istiyorum.
Bu Rom'u yine sayın; suatsari hocamın tavsiyesi üzerine yükledim, kendisine teşekkür ederim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
MiUI Pro Rom'daki özelliştermelerin bir kısmının bulunduğu "Light" versiyondur ve alt yapısı Xiaomi.EU Rom'a aittir.
MiUI MS ROM’u yükleyebilmeniz için; cihazınızın BootLoader kilidi'nin açık, Root’lu, TWRP Recovery yüklü ve USB Hata Ayıklama açık olmalı...
- İndirdiğiniz ROM'u; .zip formatında olarak telefonunuzun hafızasına kopyalayın.
- Gelecek her türlü olumsuzluklara karşı korunmak için halihazırdaki sistemin yedeğini alın. TWRP’nin Backup bölümüne girip hepsini seçin ve yedeği alın.
- Yedek işlemlerinden sonra Wipe>Advanced Wipe adımlarını takip edip Cache, Dalvik Cache, System ve Data seçeneklerini seçip sistemi temizleyin.
- Temizleme işleminden sonra Install kısmında kopyaladığınız Miui MS ROM’unu flash'layın.
- Yükleme işleminden sonra TWRP’nin Reboot bölümüne girip System seçeneği ile telefonu yeniden başlatın.
MiUI MS Rom'u beğenmeyenler, almış oldukları Backup ile tekrar yüklemeden önceki ROM'larına dönebilirler..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merkezi Saat
Maç tan sonra hallederim hocam
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk