Rom Miui°Mint Joyeuse MIUI 13 | Android 12

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Overextending

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
29
Teşekkürler ederim çok merak ediyorum kurucam romu?akıcı ve batarya dostu bir rommu son olarak.
Kesinlikle söyleyebilirim ki eu rom ve offical rom dan kat ve kat daha iyi, şuana kadar elimi yakan bir sıcaklık ile karşı karşıya kalmadım normalde günlük kullanımda bile cihaz kendi kendine ısınırken şuan kullandığım bu romda hiç karşılaşmadım yaklaşık 4 gündür kullanıyorum ve batarya konusunda çok memnunum. Şunu da belirteyim normalde günde cihazı iki kez şarj ederken şuan dün akşamdan kalma %50 şarj ile cihazı kullanıyorum. Ben pek bu ekran süresinden falan anlamıyorum ama yine de ekrana fotoğrafını bırakıyorum pil kullanımını.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Rauf Cəlilzadə

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rauf
Cihazım
M2003J6B2G
Konular
2
Hangi magisk modüllerini kurdunuz acaba? merak ettim.

Cidden hoşuma gitmese paylaşmazdım fakat forumda bir yorumda denk geldim bu romdan bahseden bir arkadaş vardı onun sayesinde keşfettim. Forumda bu rom ile ilgili paylaşım yapan da yoktu. arkadaşın bahsettiği rom yorum olarak kalsın istemedim. Buradan görüyor ise kendisine de çok selamlar :)
magisk modüllerini sorduğunuzu görmemişim hocam dolby, viperx, debloater, busybox for android ndk, vs vs aklıma geldikçe eklerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu mega yüzünden bir türlü indiremedim romu bende kendimden kaynaklı bir hata oluştu gece kurduğumdan dolayı dalgınlıkla tam olarak temiz kurulum yapmadım tekrar romu indirmek durumunda kaldım megadan inmedi bu sefer vpn felan derken uyuya kalmışım şimdi tekrar kuruyorum sıkınıtı şu ki pc ye atmamıştım romu facepalm~~

Overextending

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
29
magisk modüllerini sorduğunuzu görmemişim hocam dolby, viperx, debloater, busybox for android ndk, vs vs aklıma geldikçe eklerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu mega yüzünden bir türlü indiremedim romu bende kendimden kaynaklı bir hata oluştu gece kurduğumdan dolayı dalgınlıkla tam olarak temiz kurulum yapmadım tekrar romu indirmek durumunda kaldım megadan inmedi bu sefer vpn felan derken uyuya kalmışım şimdi tekrar kuruyorum sıkınıtı şu ki pc ye atmamıştım romu facepalm~~
Cidden öyle mega yüzünden bende çok çile çektim. Vpn ile indirmenin yolunu bile bilmiyordum düşün artık :) benim neler çektiğimi. İndirmenin yolunu çözene kadar ne çileler çektim 😅

Rauf Cəlilzadə

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rauf
Cihazım
M2003J6B2G
Konular
2
Cidden öyle mega yüzünden bende çok çile çektim. Vpn ile indirmenin yolunu bile bilmiyordum düşün artık :) benim neler çektiğimi. İndirmenin yolunu çözene kadar ne çileler çektim 😅
şimdi indi usta bunu bir pcye atayım bitsin bu çile :D

Overextending

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
29

Rauf Cəlilzadə

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rauf
Cihazım
M2003J6B2G
Konular
2
Konuya mega.nz fixleme videosunu da ekledim kimse çile çekmesin diye :).
Hocam görüşlerini bekliyorum konunun altına kolay gelsin şimdiden 😅
eyvallah biter bitmez bahsettiğim modüllerle ilgili bir sıkıntı çıkıyormu safetyneti geçiyormu yada takılma kasma donma yapıyormu onları söylerim benim cihaz 2 yıllık biraz hor kullanılmış oyüzden bende kötü ola bilir performansi ama diğer miuilara göre cidden baya bir fark vardı sanırım farklı bir cihazdan portladılar

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 11 +
Meslek
Öğrenci
Konular
145
ellerinize sağlık yarın bootloader kilidini açacağım gece 11-12 gibi perşembe günü yükler bende yazarım tüm izlenimlerimi

Rauf Cəlilzadə

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rauf
Cihazım
M2003J6B2G
Konular
2
ellerinize sağlık yarın bootloader kilidini açacağım gece 11-12 gibi perşembe günü yükler bende yazarım tüm izlenimlerimi
android sürümün 10 sa miui da 12 ve ya 11 se bu rom miui 13 ve android 12 olduğu için ilk açılış biraz uzun sürecek ama endişelenme eğer mi yazısı gelir mi yazısının altındaki 3 çizgi dönüyorsa ama kurulum ekranı gelmiyorsa güç tuşuna basılı tut 10-15 saniye cihaz yeniden başlatacak bir kaç saniye bekledikten sonra kurulum ekranıda gelecek

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 11 +
Meslek
Öğrenci
Konular
145
android sürümün 10 sa miui da 12 ve ya 11 se bu rom miui 13 ve android 12 olduğu için ilk açılış biraz uzun sürecek ama endişelenme eğer mi yazısı gelir mi yazısının altındaki 3 çizgi dönüyorsa ama kurulum ekranı gelmiyorsa güç tuşuna basılı tut 10-15 saniye cihaz yeniden başlatacak bir kaç saniye bekledikten sonra kurulum ekranıda gelecek
Hocam 3 senedir bu işlerle uğraşıyorum biliyorum ne yapacağımı ama yinede teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt