Türkçe dil mevcut muResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Rom Değişiklik Günlüğü:
- Çok sayıda öğe ve kullanıcı arayüzü
- Varsayılan olarak 90 fps ve Sınırsız Piksel
- Hem tatlı hem tatlı için çalışmak
ÖNEMLİ!
Build, Encrypted ve Decrypted olmak üzere iki varyantta mevcuttur.
Flaş kılavuzu:
- Flaş ROM
- Verileri biçimlendir
- Sisteme Yeniden Başlatın
Temiz kurulum tavsiye ederim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hala kullanıyor musun hocam?Bende uzun süren araştırmalarım sonucu ve bir çok aosp rom deneyerekten tam umudu kesmişken birde bu romu deneyim dedim. Diğer denediğim romlarda hep bir hata mevcuttu. İşte ekran parlaklığı , bişey izlerken sesteki dengesizlik,şarj sorunları, en büyükte nfc sorunu mevcuttu. Benim için olmazsa olmazim çünkü kredi kartı yerine ödemeleri oradan yapıyorum. Her neyse romu yükledim gerek alıştığımız miui arayüzü olsun modlar olsun,kamera olsun ve şarj süresi olsun gayet beğendiğim bir rom oldu. Nfc de çalışıyor. Keşke gelişmeye devam etseydi. Çünkü Aospler de bana çok sade geliyor.
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler
Ben kullanıyorum android 12 miui 13.0.12 son çıkan sürüm. Çok memnunum gerek akıcılık gerek stabilite gerek de pil performansı ve bunların yanında bir dolu özelleştirme. Pil hakkında bir görsel de bıraktım.Hala kullanıyor musun hocam?
Telegram'da sen önerdin zaten hocamBen kullanıyorum android 12 miui 13.0.12 son çıkan sürüm. Çok memnunum gerek akıcılık gerek stabilite gerek de pil performansı ve bunların yanında bir dolu özelleştirme. Pil hakkında bir görsel de bıraktım.