- Adım
- Yunus
- Cihazım
- Mi9 SE
- Konular
- 98
burda paylaşılan her romda varTr dil desteği var mı ?
burda paylaşılan her romda varTr dil desteği var mı ?
Yine mi ben? Yine miaynen romlar düştü stabili silip beta kurcam kanıma girdin![]()
Bu Konunun ilk mesajında yazıyor Türkçe olduğuTr dil desteği var mı ?
stabilde can sıkıcı olur ya yeni kurduk ama napalım tekrar sıfırlicaz telefonuYine mi ben? Yine mi
[doublepost=1512158316,1512158269][/doublepost]
Bu Konunun ilk mesajında yazıyor Türkçe olduğu
Şark konusunda Mi Globe, pro ya göre daha iyi, diğerlerini de kendinizin gözlemlemesi daha uygun olur....Ben hastalığımı kontrol altında tutabiliyor ve sadece haftalık güncelleme ile yetinebiliyorum....romu indirdim ve yükledim bilemiui prodan memnun değilim çünkü kamerada kumlanma, gereksiz özellikler, cpuların eksik ve tam kapasite çalışmaması, şarj konusu edindiğim olumsuz tecrübeler oldu. Skorpi abimiz kendi hastalığını bize de sirayet ettirdi ve bizde romlar arası dolanmadan duramıyoruzperfomans ve kamera tecrübeleriniz nasıl ?
Hadi hayırlısı bakalım, umarım memnun kalırsınız...hangi romdasınız şu an?Yedek alıyorum ve romu indiriyorum. Önümüzdeki dakikalarda aranıza katılacağım senseiBu arada hayırlı olsun tecrübelerinizi bizden esirgemeyiniz
![]()
Şuan miui prodayım bahsettiğim gibi romdan memnun değilim. Cpuların 2 çekirdeğinin aktif olmaması ve 2.15 GHz hıza sahip olmasına sağmen 2.00 olarak CPU-z programında görünmesi kıllandırdı beni açıkcası. Kamerada kumlanma vardı ve fazlasıyla rahatsız edici bir durum. quickcard, ios durum çubuğu haricinde kullandığım ek özellik de yok ki sadelik yanlısıyım. Şarj konusu beni yine tatmin etmeyen bir durum ki çekirdeklerin ikisi aktif değil buda ilginç bir yanıydı romun. Hız konusunda ise bir şey diyemiyorum global betanın ardından deneyimlediğim ikinci romdu. Mi5s 4-32 gb kullanıcısıyım bu arada.Hadi hayırlısı bakalım, umarım memnun kalırsınız...hangi romdasınız şu an?
İnşallah beklentilerinizi karşılarmı, karşılamaz mı bilemiyorum tabiki.....bi de bu verilere çok fazla kafayı takmamak lazım....benim için en önemli kriterler, romun genel olarak sorunsuz olması ve bildirimlerin kesinlikle gelmesi...tabiki uygulamaların açılışsının ışık hızında olması, geçişlerin akıcı olması ve bir takım ilave özelliklerin de ayrıca olması, mutluluk verici....Şuan miui prodayım bahsettiğim gibi romdan memnun değilim. Cpuların 2 çekirdeğinin aktif olmaması ve 2.15 GHz hıza sahip olmasına sağmen 2.00 olarak CPU-z programında görünmesi kıllandırdı beni açıkcası. Kamerada kumlanma vardı ve fazlasıyla rahatsız edici bir durum. quickcard, ios durum çubuğu haricinde kullandığım ek özellik de yok ki sadelik yanlısıyım. Şarj konusu beni yine tatmin etmeyen bir durum ki çekirdeklerin ikisi aktif değil buda ilginç bir yanıydı romun. Hız konusunda ise bir şey diyemiyorum global betanın ardından deneyimlediğim ikinci romdu. Mi5s 4-32 gb kullanıcısıyım bu arada.