Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı
Hocam cihazınız nedir bilmem ama yeni cihazların bazıları bu roma tam destek vermiyor bu romda aroma installer tarzı bir yazılım çalışıyor üstte yazan çoğu şeyi rom yüklerken yapıyor cihaz buna destek vermiyorsa yükleme ekranında takılıyor
2017 -18 -19 de çıkan cihazlar bu kadar katı güvenlik sistemleri yoktu twrpden systeme erişilebilirdi bu birazda her yıl gereksiz Android güncelleme furyasının meyveleri
Hocam cihazınız nedir bilmem ama yeni cihazların bazıları bu roma tam destek vermiyor bu romda aroma installer tarzı bir yazılım çalışıyor üstte yazan çoğu şeyi rom yüklerken yapıyor cihaz buna destek vermiyorsa yükleme ekranında takılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu olayın cevabıda romun stabil yüklenmesi
2017 -18 -19 de çıkan cihazlar bu kadar katı güvenlik sistemleri yoktu twrpden systeme erişilebilirdi bu birazda her yıl gereksiz Android güncelleme furyasının meyveleri
tam olarak bilmiyorum twrp çeşitlerinden belki bazıları destek sağlayabilir mi globe destek ekibi veya grubu gibi bişey varsa sorulabilir eskiden bu tür şeyleri mi forum dan sorup gelişiriciler bazen yanıtlıyorlardı en azından bilgi edinebiliyoduk saolsun xiaomi kapattı artık çok fazla cihaz olduğu için pek fazla cevap bulunamıyor forumda hali hazırda konusuda olabilir forumun gücü de belli yerlere kadara yetiyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yukarıda videoda eski nesil bir cihazda yükleme yapılıyor yennesildeki cihazlarda sadece en son menü gelmiyor ve orada takılıyor
Evet romu yüklemek biraz sıkıntı eski cihazım mi Max 2 de hala yüklü note 9s aldığımda kurmaya calıstım beceremedim ilk denememde globe yazısından sonra bootloop oldu geçen yine denedim boş bir eu sürümü yüklendi düzgün bi şekilde globe yüklemeyi beceremedim orange fox kullandım bu arada
Sevdiğim bir roma yüklemeyi becerebilsem miui proya para vermeyecem boş yere