Rom MIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Hocam olayı şöyle çözdüm. Önce 9.2.3.0 Stabil Sürümü Kurdum sıkıntısız çat 10-15 dkkaya kurdu, onun üstüne 8.1.25 kurdum 30 dakikada kurdu TWRP'de (İnstall Dolby'i uzun süre bekletmesinden sonra bu sefer geçti.) sonrasında zaten direk bootloop olmadan açıldı.

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Hocam olayı şöyle çözdüm. Önce 9.2.3.0 Stabil Sürümü Kurdum sıkıntısız çat 10-15 dkkaya kurdu, onun üstüne 8.1.25 kurdum 30 dakikada kurdu TWRP'de (İnstall Dolby'i uzun süre bekletmesinden sonra bu sefer geçti.) sonrasında zaten direk bootloop olmadan açıldı.
Hocam ben 8.1.25 e bugün güncelledim yine beklemedim kapattım sorun çıkmadı mi ekranında kaldığında lazyflasher flaşlanacak 30 dk da olması çok kötü MiuiTr rom 30 sn nin altında flaşlanıyor

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Hocam ben 8.1.25 e bugün güncelledim yine beklemedim kapattım sorun çıkmadı mi ekranında kaldığında lazyflasher flaşlanacak 30 dk da olması çok kötü MiuiTr rom 30 sn nin altında flaşlanıyor
Lazyflasher falan yapmadım sanırım rootda sıkıntı var çünkü stabil romda direk yüklenirken bunda geç yüklendi ve supersu şuanda çalışmıyor kendim baştan flashlıyacağım.

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Lazyflasher falan yapmadım sanırım rootda sıkıntı var çünkü stabil romda direk yüklenirken bunda geç yüklendi ve supersu şuanda çalışmıyor kendim baştan flashlıyacağım.
Magisk rootlayın daha içerikli ve kullanımı güzel
[doublepost=1517248621,1517061089][/doublepost]Ne yazık ki son güncellemede SOT süresini 6.40 alınca eu rom indirip rom değişikliği yapma zamanı geldi diye düşündüm 8.1.25 güncellemesi mi6 sahipleri için pek güzel olmadı ( batarya sorunları var android 8 den kaynaklı bildirim sesi ve ışığı çalışmıyor)

oerol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi Sever
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
2
Merhabalar. MI 6 cihazimda 7.1 versiyon saf androidden 4 vipe ile 8.1.25 yukledim boot ekraninda takildi kaldi. Yardim edebilirmisiniz.

Su-i Hal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Önder
Cihazım
Mi6
Konular
3
Dün gece 8.2.1 Beta yükledim. Sanırım Oreo'dan dolayı tam stabil çalışmıyor. Bu sabah şarjdan çıkardığımda dondu kaldı. Kapatıp açtım düzeldi. Bluetooth kulaklık kombinasyonları tam sağlıklı çalışmıyor. Ses seviyesi düşük. Uygulamaları sonlandırınca müzik duruyor. Bildirimleri cevaplayamıyorsun. Ekran süresini de akşam güncelleyeceğim.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Son düzenleme:

Su-i Hal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Önder
Cihazım
Mi6
Konular
3
Günlük kullanımda mobil veri ve wifi genellikle açıktı. Parlaklık seviyesi yüksekti. Hiç bir ayarlama yapmadım şarj süresi için.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Sent from my MI 6 using Tapatalk

lediod

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi5s Plus
Meslek
Bankacı
Konular
2
Arkadaşlar ana sayfa düzeni ile ilgili backup vs yapabiliyor muyuz. Her sıfırdan rom kurduktan sonra düzeni oturtmak zulüm oluyor?

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Arkadaşlar ana sayfa düzeni ile ilgili backup vs yapabiliyor muyuz. Her sıfırdan rom kurduktan sonra düzeni oturtmak zulüm oluyor?

Eğer dosyalarımı tekrar tekrar pc den telefona atmayayım, program ayarlarını yapmayayım, ekran düzeni ile tekrar tekrar uğraşmayayım diyorsan şu şekilde kurulum yap kardeşim. Full kurulumun 5 dakkanı almaz :

Rehber - ROM Güncelleme - Adım Adım

Ha ROM güncelleme değilde yeni/farklı bir ROM kuracaksan o zamanda şu şekilde kurulum yap. En fazla 6 dakika:

Rehber - Yeni ROM Kurma - Adım Adım

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Yerel yedeklemeler ile Ana Sayfa düzeni yedekleniyor ama. Ben her rom kurduğumda Yerel yedeklemeleri geri yüklüyorum.

Üst Alt