Nasıl yaptınız onu ?Mi 6 ya 8.11.18 yükledim bootloop oldu.
TWRP 3.2.1.0 kullanıyorum. Sitesinde wipe data yapın sonra direk kurun diyordu onu yaptım direk. 9.2.2.0 Global Stabilden.Nasıl yaptınız onu ?
TWRP sürümünüz ?
Hangi romdan geçiş yapmaya çalıştınız ?
Önce format data sonra 4 wipe yapın ardından twrp ana ekranda pc ye bsğlayıp romu hafızaya at ve kur eğer takılı kalır ise lazyflasher flaşla düzelirTWRP 3.2.1.0 kullanıyorum. Sitesinde wipe data yapın sonra direk kurun diyordu onu yaptım direk. 9.2.2.0 Global Stabilden.
4 wipeden kastınız hangileri?Önce format data sonra 4 wipe yapın ardından twrp ana ekranda pc ye bsğlayıp romu hafızaya at ve kur eğer takılı kalır ise lazyflasher flaşla düzelir
Advanced e basıp ( cache, system,dalvik/art ve data )4 wipeden kastınız hangileri?
Advanced e basıp ( cache, system,dalvik/art ve data )4 wipeden kastınız hangileri?
Cihazdaşınız Skorpi hocam Muhtelif romların özellikleri diye bir konu açtı inceleyebilirsiniz sabit konular arasındami max 2 kullananlar bu rom ile global beta arasindaki farklardan bahsedebilir mi acaba
Şimdide twrp'deyken installing dolby diyip kalıyor.Advanced e basıp ( cache, system,dalvik/art ve data )
Normal o ben beklemedim cihazı kapattım ve normal açtımŞimdide twrp'deyken installing dolby diyip kalıyor.