Sohbet miui market

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Biz öyle güncelleme özel indirim yapmıyoruz
forumun alışveriş bölümünden redmi airdots almak istiyorum.aklımdaki soruları sormak istiyorum.buradan gönderilen üründe bir sorun oluştuğu zaman ne yapmam gerekiyor burada konu açarak çözüm bulabilir miyim.birde kutusu açıldığında kulaklık bozuk çıkarsa değişim sağlanıyor mu yoksa serviste kontrol mu gerekiyor.en güvenilir ve destek açısından düzgün yer olabileceği için burdan almak istedim.çünkü bir sorun anında forumda yardım alabilmek istiyorum.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.259
forumun alışveriş bölümünden redmi airdots almak istiyorum.aklımdaki soruları sormak istiyorum.buradan gönderilen üründe bir sorun oluştuğu zaman ne yapmam gerekiyor burada konu açarak çözüm bulabilir miyim.birde kutusu açıldığında kulaklık bozuk çıkarsa değişim sağlanıyor mu yoksa serviste kontrol mu gerekiyor.en güvenilir ve destek açısından düzgün yer olabileceği için burdan almak istedim.çünkü bir sorun anında forumda yardım alabilmek istiyorum.

Kutudan hatalı çıkan ürün direk değişim yapılır. 15 gün içinde arıza durumunda direk değişim yapılır. Garanti gereksini i için yine ücretsiz kargo ile bize gönderiyorsunuz servis işlemi yapılıp size geri gönderiliyor.

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Kutudan hatalı çıkan ürün direk değişim yapılır. 15 gün içinde arıza durumunda direk değişim yapılır. Garanti gereksini i için yine ücretsiz kargo ile bize gönderiyorsunuz servis işlemi yapılıp size geri gönderiliyor.
bende forumun alışveriş sayfasından alıp katkı sağlamak istiyorum.gittigidiyorda cepport adlı mağazada da var ürün.onlarda size mi bağlı acaba.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.259

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
yani bağlantı tam olarak nasıl oluyor.buranın alışverişi ile orası da aynı mı.ikisini de gönderen kişiler aynı mı oluyor.hiçbir fark yok mu.buradan aldığımız neyse oradan da onu mu gönderiyorlar.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.259
yani bağlantı tam olarak nasıl oluyor.buranın alışverişi ile orası da aynı mı.ikisini de gönderen kişiler aynı mı oluyor.hiçbir fark yok mu.buradan aldığımız neyse oradan da onu mu gönderiyorlar.
Aynen öyle

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.259
hem gittigidiyor hem de burada garantisi xiaomi türkiye midir.eğer öyle alırsak kvk delta vs. gibi yerlere mi yolluyoruz.
Garanti için direk bize gönderiyorsunuz efendim. Bizim aracılığımız ile servise gitmektedir. Cepport ve diğer satıcılardan aksesuar garantisi bu şekildedir.

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Garanti için direk bize gönderiyorsunuz efendim. Bizim aracılığımız ile servise gitmektedir. Cepport ve diğer satıcılardan aksesuar garantisi bu şekildedir.
peki gittigidiyordan cepporttan alsam yine siz ürünü bana yollayacaksınız değil mi.hiçbirşey farketmiyor bu durumda.siz ne önerirsiniz

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
peki gittigidiyordan cepporttan alsam yine siz ürünü bana yollayacaksınız değil mi.hiçbirşey farketmiyor bu durumda.siz ne önerirsiniz

Hocam siz nereden almak istiyorsanız en iyi yer oradır biz sadece buradan al sıkıntı yaşama diyoruz. Hayır anlıyorum endişenizide dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz buradan alıpta bir sıkıntı yaşarsan ben kefilim geçenlerde şarj adaptörü aldım ben hiçbir sıkıntı yaşamadım çift yıldırım mis gibi şarj ediyor. :) :D İkna konusunda sanırım pek bir becerim yok benim onu görmüş oldum şaka bir yana siz bu sahte konusuna kendinizi çok kaptırdınız sanırım Resmi fan sayfası burası alacağınız alışveriş yeride öyle daha ne olsun..

Üst Alt