Sohbet miui market

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
yorumlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim.11.11 kampanyasında bu cihaz ne kadara düşmüştü acaba bir bilginiz var mı

Rica ederim. O konuda hiç bilgim yok maalesef hocam. ben n11'i mümkün mertebe pek kullanan birisi değilim genelde Gittigidiyor dan alım yaparım veyadirekt resmi satış sitelerinden.

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Rica ederim. O konuda hiç bilgim yok maalesef hocam. ben n11'i mümkün mertebe pek kullanan birisi değilim genelde Gittigidiyor dan alım yaparım veyadirekt resmi satış sitelerinden.
buradan alırsam veya cepporttan alırsam da ikisinde de garanti xiaomi türkiye mi olucak.cepport da galiba kendi garantileri falan var diye duydum delta veya kvk gibi.bugün sipariş vermek istiyorum çünkü daha kampanya zamanına 2 hafta var ve o sürede zaten ürün 20-30 ucuzlasa bile o faydayı bana sağlamış olacağını düşünüyorum.buradaki market resmi midir yoksa fanların oluşturduğu bir market sayfası mı.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
buradan alırsam veya cepporttan alırsam da ikisinde de garanti xiaomi türkiye mi olucak.cepport da galiba kendi garantileri falan var diye duydum delta veya kvk gibi.bugün sipariş vermek istiyorum çünkü daha kampanya zamanına 2 hafta var ve o sürede zaten ürün 20-30 ucuzlasa bile o faydayı bana sağlamış olacağını düşünüyorum.buradaki market resmi midir yoksa fanların oluşturduğu bir market sayfası mı.

Evet, Cepport'un ithal ettiği bazı ürünlerde garantiyi kendilerinin sağladıkları doğrudur ancak bu ürün Xiaomi Türkiye garantilidir bu konuda içiniz rahat olsun.

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Evet, Cepport'un ithal ettiği ürünlerde garantiyi kendilerinin sağladıkları doğrudur ancak bu ürün Xiaomi Türkiye garantilidir bu konuda içiniz rahat olsun.
peki nasıl oluyor ürün cepportun kendi garantisi altında değil mi.xiaomi türkiye garantisi daha ayrı birşey diye biliyorum.bu mağaza kendi ürününü kendi garantisi altında yapıyor diye biliyordum.bozulursa kendilerine gönderip tamirini yapıyorlar diye duydum.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
peki nasıl oluyor ürün cepportun kendi garantisi altında değil mi.xiaomi türkiye garantisi daha ayrı birşey diye biliyorum.bu mağaza kendi ürününü kendi garantisi altında yapıyor diye biliyordum.bozulursa kendilerine gönderip tamirini yapıyorlar diye duydum.

Ben tedarikçiyim sizde yetkili Samsung bayiisisiniz. Sizin bayiinizden ürünü tedarik ediyorum ve kendi satış kanallarımda satıyorum bu durumda siz benden bu ürünü aldığınız zaman garantiyi size ben değil Xiaomi Türkiye sunuyor çünkü ürünü onlardan ben alıp ben satıyorum. Eğer ben ürünü yurtdışından kendi kanallarım aracılığıyla farklı yerlerden ürünün garanti desteğinin (Türkiye de geçmediği) ithal edersem burada kendim ithal ettiğim için ithalatçı garantisi veririm yani sattığım ürüne kendim garanti desteği veririm. Cepport bunu yapıyor mu evet bazı ürünlerde yapıyor ama dediğim gibi bu ürün Xiaomi Türkiye garantili içiniz rahat değil ise ürünün sayfasındaki yorumları okuyabilirsiniz. Cepport çalışanın da ürünün Xiaomi Türkiye garantili olduğunu beyan eder şekildeki yorumunu görürsünüz. Daha olmadı arayıp kendileriyle iletişime geçin hocam sizlere daha iyi bilgiyi verecek olanlar onlardır ben sadece tecrübelerimi aktarıyorum nereden alacağınız tamamen size kalmış durumda iyi forumlar.

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Ben tedarikçiyim sizde yetkili Samsung bayiisisiniz. Sizin bayiinizden ürünü tedarik ediyorum ve kendi satış kanallarımda satıyorum bu durumda siz benden bu ürünü aldığınız zaman garantiyi size ben değil Xiaomi Türkiye sunuyor çünkü ürünü onlardan ben alıp ben satıyorum. Eğer ben ürünü yurtdışından kendi kanallarım aracılığıyla farklı yerlerden ürünün garanti desteğinin (Türkiye de geçmediği) ithal edersem burada kendim ithal ettiğim için ithalatçı garantisi veririm yani sattığım ürüne kendim garanti desteği veririm. Cepport bunu yapıyor mu evet bazı ürünlerde yapıyor ama dediğim gibi bu ürün Xiaomi Türkiye garantili içiniz rahat değil ise ürünün sayfasındaki yorumları okuyabilirsiniz. Cepport çalışanın da ürünün Xiaomi Türkiye garantili olduğunu beyan eder şekildeki yorumunu görürsünüz.
yani forumun alışveriş bölümündeki ürünlerde cepport tarafından gönderiliyor doğru mudur.buranın marketi ve gittigidiyordaki cepport mağazası aynı yerden mi gönderim yapılıyor.burada satılıyorken gittigidiyora da kayıt olup mağaza açıldı yani öyle mi.burası ve gittigidiyorda aynı ürün yani garantisi falan herşeyi aynı zaten fiyatta 150 tl.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
yani forumun alışveriş bölümündeki ürünlerde cepport tarafından gönderiliyor doğru mudur.buranın marketi ve gittigidiyordaki cepport mağazası aynı yerden mi gönderim yapılıyor.burada satılıyorken gittigidiyora da kayıt olup mağaza açıldı yani öyle mi.burası ve gittigidiyorda aynı ürün yani garantisi falan herşeyi aynı zaten fiyatta 150 tl.

Aynen öyle hiçbir fark yok burasıda ayrı bir satış kanalı tek fark bu. İster buradan alın ister Gittigidiyor dan alın bu tamamen size kalmış bir durum. :)

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Aynen öyle hiçbir fark yok burasıda ayrı bir satış kanalı tek fark bu. İster buradan alın ister Gittigidiyor dan alın bu tamamen size kalmış bir durum. :)
teşekkür ederim sizi biraz meşgul ettim kusura bakmayın fakat almışken iyisini almak isterim.mesela diğer mağaza isimleri var 130 civarlarına da satıyor fakat sahte ürün diye konular açıldığı için 150 tl olsun garanti olsun diye almak istiyorum.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
teşekkür ederim sizi biraz meşgul ettim kusura bakmayın fakat almışken iyisini almak isterim.mesela diğer mağaza isimleri var 130 civarlarına da satıyor fakat sahte ürün diye konular açıldığı için 150 tl olsun garanti olsun diye almak istiyorum.

Rica ederim, sorun değil. Gayet güvenilir burada öyle şeyler olmaz.

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Rica ederim, sorun değil. Gayet güvenilir burada öyle şeyler olmaz.
peki garanti belgesi geliyor mu yoksa sadece faturası mı geliyor.birşey olduğunda geri gönderirken faturayı mı gönderiyoruz sadece

Üst Alt