Sohbet miui market

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
arkadaşlar redmi airdots arıyorum ve internette burayı görüp üye oldum.2 yıl xiaomi garantisi ve orjinal ürün sebebi ile buradan almak istiyorum.buranın market sayfasındaki ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz.ürün orjinal mi ve garantisi doğrultusunda ilgileniyorlar mı.yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Hocam hiç şüpheniz ve endişeniz olmasın. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Ürünlerin tamamı orijinaldir ve garanti konusunda sıkıntı çıkarmazlar. Ben birkaç alışveriş yaptım hiç sıkıntı yaşamadım.

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hiç şüpheniz ve endişeniz olmasın. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Ürünlerin tamamı orijinaldir ve garanti konusunda sıkıntı çıkarmazlar. Ben birkaç alışveriş yaptım hiç sıkıntı yaşamadım.
gittigidiyorda cepport adlı mağazada aynı üründen var fakat hangisini alsam bilemedim.xiaomi türkiye garantisi ne oluyor kvk veya delta gibi birşey mi

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
gittigidiyorda cepport adlı mağazada aynı üründen var fakat hangisini alsam bilemedim.xiaomi türkiye garantisi ne oluyor kvk veya delta gibi birşey mi

Eski adıyla EvoBT resmi distribütör olduktan sonraki adıyla Evofone garantisi altında oluyor.

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Evet hocam orjinal ve garantili gelir.
kusura bakmayın bu konu ile ilgili biraz fazla soruyorum fakat almışken hesaplı ve iyisini almak istiyorum.merak ettiğim birşey var.buranın marketi de 150 tl cepport gittigidiyor da 150 tl.hangisini almamı önerirsiniz.ikiside aynı yere mı bağlı ve sizce en rahat tercih edilecek yer neresidir.cepport hakkında yorumlar okudum olumsuz çok yazıyorlardı da.tekrardan kusura bakmayın lütfen.bu işlerde sahtesini alıp uğraşmak istemediğimden soruyorum.ve ayrıca black friday beklemem gerekir mi ne kadara inebilir en fazla

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
kusura bakmayın bu konu ile ilgili biraz fazla soruyorum fakat almışken hesaplı ve iyisini almak istiyorum.merak ettiğim birşey var.buranın marketi de 150 tl cepport gittigidiyor da 150 tl.hangisini almamı önerirsiniz.ikiside aynı yere mı bağlı ve sizce en rahat tercih edilecek yer neresidir.cepport hakkında yorumlar okudum olumsuz çok yazıyorlardı da.tekrardan kusura bakmayın lütfen.bu işlerde sahtesini alıp uğraşmak istemediğimden soruyorum.ve ayrıca black friday beklemem gerekir mi ne kadara inebilir en fazla

Gittigidiyor üzerinden de buradan da alabilirsiniz farketmez tek farkı buradan alırsanız destekte olmuş olursunuz ayrıca 3 aylık vıp üyelikte kazanırsınız. Vıp üyelik tabiki işin bahanesi amaç destek olmak oluyor. Black friday de ne kadar iner birşey diyemem. Bu arada bir yerin %100 olumlu yoruma sahip olması bende asıl şüphe uyandıran şey oluyor sonuçta hatalar olabilir amaç bu hataları ne oranla düzeltebildikleri ve sorunlara çözüm bulabildikleridir. Cepport'dan dediğim gibi sıklıkla alışveriş yapan birisiyim hiçbir sorun yaşamadım bunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim. Sorun yaşasa idim de çözüm sunacaklarından şüphem yok.

Son düzenleme:

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Gittigidiyor üzerinden de buradan da alabilirsiniz farketmez tek farkı buradan alırsanız destekte olmuş olursunuz ayrıca 3 aylık vıp üyelikte kazanırsınız. Vıp üyelik tabiki işin bahanesi amaç destek olmak oluyor. Black friday de ne kadar iner birşey diyemem. Bu arada bir yerin %100 olumlu yoruma sahip olması bende asıl şüphe uyandıran şey oluyor sonuçta hatalar olabilir amaç bu hataları ne oranla düzeltebildikleri ve sorunlara çözüm bulabildikleridir. Cepport'dan dediğim gibi sıklıkla alışveriş yapan birisiyim hiçbir sorun yaşamadım bunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim.
yorumlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim.11.11 kampanyasında bu cihaz ne kadara düşmüştü acaba bir bilginiz var mı

Üst Alt