Haber MIUI Leica Kamera Uygulaması Güncellendi

MIUI Leica Kamera Uygulaması Güncellendi
Xiaomi ve Leica, iki önemli teknoloji şirketi, son zamanlarda bir araya gelerek, Xiaomi’nin en son amiral gemisi telefonu olan Xiaomi Mi 11’in kamerasını yenilemek için işbirliği yaptılar. Şimdi ise Mi 13, Pro ve Ultra modellerinde bu kamera işbirliği devam ediyor. Leica işbirliği, Xiaomi’nin kameraları için bir çığır açtı ve Xiaomi’nin gelecekteki telefon modellerinde daha yüksek kaliteli...

Kaynak

Okumaya devam et...

canyash

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gürkan
Cihazım
mi note 3
Konular
0
MIUI Leica Kamera Uygulaması Güncellendi
Xiaomi ve Leica, iki önemli teknoloji şirketi, son zamanlarda bir araya gelerek, Xiaomi’nin en son amiral gemisi telefonu olan Xiaomi Mi 11’in kamerasını yenilemek için işbirliği yaptılar. Şimdi ise Mi 13, Pro ve Ultra modellerinde bu kamera işbirliği devam ediyor. Leica işbirliği, Xiaomi’nin kameraları için bir çığır açtı ve Xiaomi’nin gelecekteki telefon modellerinde daha yüksek kaliteli...

Kaynak

Okumaya devam et...
Arkadaşlar cihazım red mi note 10 pro..miui 14 yükledim sıkıntı yok ama az önce kamera uygulamasına güncelleme gelmiş diye haber okudum merak ettim apk yı indirip yükledim uyumsuz diye kamera uygulaması açılmıyor ve eski sürüme de geçmiyor nasıl yapabilirim tekrar rom mu atmam gerekecek

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Arkadaşlar cihazım red mi note 10 pro..miui 14 yükledim sıkıntı yok ama az önce kamera uygulamasına güncelleme gelmiş diye haber okudum merak ettim apk yı indirip yükledim uyumsuz diye kamera uygulaması açılmıyor ve eski sürüme de geçmiyor nasıl yapabilirim tekrar rom mu atmam gerekecek
Camera uygulama ayarlarından güncellemeleri kaldır

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.334
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

haberin en altında zaten hangi cihazlar için olduğu yazıyor hocam. Siz uygulamaya girip güncellemeleri kaldır diyin.

Üst Alt