Bu uygulama üçüncü taraf yani güvensiz mi yoksa xiaomi nin kendi yazılımı mı.MIUI Kontrol Merkezi, yeni MIUI 13 güncellemesiyle değişti.
MIUI 13'ün lansmanı ile tanıtılan yeni kontrol merkezi paneli, ancak MIUI 13 güncellemesi ile piyasaya sürülmedi.
Artık SystemUI Plugin uygulamasının bir güncellemesi ile kullanılabilir.
Xiaomi, Nisan 2020'den beri MIUI 12 ile gelen yeni Hızlı Ayarlar panelini kullanıyor.
MIUI 13 ile herkes bu panelin değişeceğini düşündü.
MIUI 13 tanıtımında bu panel farklı gibi görünse de MIUI 13 güncellemesi bu paneli etkilemedi.
Bugün gelen MIUI 13 güncellemesi ile hızlı ayarlar paneli değişiyor.
Yeni Kontrol Merkezi panelinde, alttaki parlaklık çubuğu, üstteki 4 hızlı ayar alanına taşındı.
Veri kullanımı ve bluetooth kısayolu kaldırıldı. Bunların yerine ses ve parlaklık çubuğu eklendi.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şimdi sayfayı kaydırdığımızda artık ilk 4 hızlı ayar ile sağa ve sola kaydırılıyor.
Böylece daha hızlı ayarları görebiliriz.
Eskiden ayarları değiştirmek daha zordu ama şimdi daha kolay.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MIUI 13 cihazı olan bir cihazınız varsa aşağıdaki uygulamayı yükleyerek bu değişikliği kullanabilirsiniz.
Ancak bu uygulama MIUI 12.5 veya Android 11 tabanlı MIUI 13 cihazlarda herhangi bir değişiklik sağlamamaktadır.
O yüzden uğraşmana gerek yok.
Yalnızca Android 12 tabanlı MIUI 13 cihazlarda çalışır.
KAYNAK; Xiaomiui
Xiaominin kendi yazılımıBu uygulama üçüncü taraf yani güvensiz mi yoksa xiaomi nin kendi yazılımı mı.
Cevap için teşekkür ederim. Peki neden 13.05 güncellemesinde yüklü olarak gelmiyor yada bunu bir şekilde aklifleştirmemiz mümkünmüdür yani dosyayı yüklemeden 11t kullanıyorum.Xiaominin kendi yazılımı
Android sürümü 11 ise olmaz Android 12'de oluyor.Cevap için teşekkür ederim. Peki neden 13.05 güncellemesinde yüklü olarak gelmiyor yada bunu bir şekilde aklifleştirmemiz mümkünmüdür yani dosyayı yüklemeden 11t kullanıyorum.
Ben Redmi Note 11 kullanıyorum yeni geldi güncelleme değişti.Cevap için teşekkür ederim. Peki neden 13.05 güncellemesinde yüklü olarak gelmiyor yada bunu bir şekilde aklifleştirmemiz mümkünmüdür yani dosyayı yüklemeden 11t kullanıyorum.
Android sürümü 11 ise olmaz Android 12'de oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben Redmi Note 11 kullanıyorum yeni geldi
Hayır güncelleme sonrası kendi değiştiMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yükleme yapmadan mı bu şekilde oldu güncelleme sonrasında işlem yaptınız mı
Eğer sizde böyle değilse bu apk'yı yükle güvenlidirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Android 11'de normal kontrol paneldi Android 12 sonrası bu şekilde değiştiMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende de android sürümü 12 ama kontrol paneli bu şekilde değil.Hayır güncelleme sonrası kendi değişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğer sizde böyle değilse bu apk'yı yükle güvenlidir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Android 11'de normal kontrol paneldi Android 12 sonrası bu şekilde değişti
O yüzden konuda bahsedilen System Ui plugin apk'sını yükle değişecekBende de android sürümü 12 ama kontrol paneli bu şekilde değil.
O yüzden konuda bahsedilen System Ui plugin apk'sını yükle değişeck