- Adım
- Berkay
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 54
Mod - Ios konsept Miuihome ana konusunda mevcut.Stiller konusunda ekran görüntüsü ve yorum alsak güzel olurdu.
Mod - Ios konsept Miuihome ana konusunda mevcut.Stiller konusunda ekran görüntüsü ve yorum alsak güzel olurdu.
Hocam selamlar,Stiller konusunda ekran görüntüsü ve yorum alsak güzel olurdu.
Ben oradakinin sadece iOS şeklinde olduğunu sandım hocam.Mod - Ios konsept Miuihome ana konusunda mevcut.
Denedim hocam. Beğenmedim ben de. Note 8'de aşırı hantal çalışıyor. En azından kaldırınca eski başlatıcı ve düzenim yeniden geldi çok şükür ki.Hocam selamlar,
Hiç bulaşmayın, ios olan kısmı berbat.. Takılıyor üst üste, yan yana, çapraz filan kafasına göre takılıyor lanet olası.. He sadece arada stabil çalışıyor demek isterdim onu bile yapmıyor.
Hocam küp ve vr bende çok iyi çalışıyor hiçbir sıkıntı yokBen oradakinin sadece iOS şeklinde olduğunu sandım hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Denedim hocam. Beğenmedim ben de. Note 8'de aşırı hantal çalışıyor. En azından kaldırınca eski başlatıcı ve düzenim yeniden geldi çok şükür ki.
En sevmediğim animasyonlar onlar da hocam iOS stili güzel ama o da çok hantal.Hocam küp ve vr bende çok iyi çalışıyor hiçbir sıkıntı yok
Ben yüklediğimde note 8 pro ya nedense hepsi çok güzel akıcıydı garipEn sevmediğim animasyonlar onlar da hocam iOS stili güzel ama o da çok hantal.
Note 8 Pro'ya normal Miui 12 de akıcı hocam. Konu düz Note 8 olunca her şey beterin beteri maalesef.Ben yüklediğimde note 8 pro ya nedense hepsi çok güzel akıcıydı garip