Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eu romda bu işlem çok riskli ben 1 keresinde miuihome dosyasını değiştirdim ve ondan sonra sistem bozuldu resmen ne kadar aynı şeyi geri yüklersen yükle sıkıntılar meydana gelecektir. Şahsen deneyen biri olarak yapmamanızı öneririm bu yöntemi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada modül benim telefonla uyumlu değil. MIUI 12 için uyumiu olabilir. Konu başlığına MIUI 12 diye belirtirseniz daha iyi olur eğer ki diğer MIUI 11 cihazlarda da uyumlu değilse.
birincisi ilk açılan konuda eu rom ibaresi geçmiyor ha eu da olanlar magisk modülünü yüklerler ikincisi de konu sahibi ben değilim MIUI olayını konu sahibi hocama iletirim teşekkür ederim.
birincisi ilk açılan konuda eu rom ibaresi geçmiyor ha eu da olanlar magisk modülünü yüklerler ikincisi de konu sahibi ben değilim MIUI olayını konu sahibi hocama iletirim teşekkür ederim.
*Not: Sadece xiaomi.eu bazlı romlarda çalışmaktadır. Global romda çalışmaz. Bu yöntemi yapmak istemeyenler sizin yönteminizd başvuracak ve sistemde sıkıntı çıkmaya başladığında bunun sorumlusu siz olacaksınız.
Hocam greeshan romda alt bar açık olarak geliyor ise çalışır. Ama o custom rom olduğu için çalışması normal global baz alınarak oluşturulmuş bir rom ve normal custom olmayan global romda bu sıkıntı çıkarır
Kaldı ki normal global romda bir şeyi değiştirince bile bootlopa düşüyor cihaz greeshanı kullanmadım diyebilirim neredeyse, kullandıysam da performansı beğenmedim hatırlamıyorum
Ben 12.5da denedim port romda olsa gayet stabil çalışıyor
Hocam greeshan romda alt bar açık olarak geliyor ise çalışır. Ama o custom rom olduğu için çalışması normal global baz alınarak oluşturulmuş bir rom ve normal custom olmayan global romda bu sıkıntı çıkarır
Kaldı ki normal global romda bir şeyi değiştirince bile bootlopa düşüyor cihaz greeshanı kullanmadım diyebilirim neredeyse, kullandıysam da performansı beğenmedim hatırlamıyorum
sonuç olarak eu tabanlı rom değil greeshan ve çalışıyorsa sorun teşkil etmez ha %100 sıkıntı çıkarmaz diyemem ben elektronik cihaz bu illa ki birisinde patlak verir