- Adım
- Metin Çınar
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 132
Aynı hatayı redmi note 8 de aldım..Mix2 Miui 12'de denemeyin. Sistem başlatıcı durduruyor sürekli.
Aynı hatayı redmi note 8 de aldım..Mix2 Miui 12'de denemeyin. Sistem başlatıcı durduruyor sürekli.
Aynı hatayı redmi note 8 de aldım..
Mix2 Miui 12'de denemeyin. Sistem başlatıcı durduruyor sürekli.
Miui Alpha launcher olarak gelinceye kadar kurcalamak istemiyorum hocam, gelir dimi?Uygulama izinlerini rw-r-r seklinde ayralyip dener misiniz. Okuma ve yazma izni vermeniz gerekiyor olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Su uygulama kasası çalışsa bu guncellemelerde cok güzel olacak. Peki bu modlu versiyon mu hocam yoksa direkt alpha sürüm güncellemesi mi?Ana ekran ayarlarına girip oradan değiştirinResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Uygulama kasası var ama sanırım aktif olmuyor.
Sai ile denedim eski sürüm diyor, sanırım modlu bir sürüm olsa gerek hocam.. Yalnız çok hoş olmuşSu uygulama kasası çalışsa bu guncellemelerde cok güzel olacak. Peki bu modlu versiyon mu hocam yoksa direkt alpha sürüm güncellemesi mi?
Uygulama kasasindan feragat edip yarin bi deneyecegim baya guzel duruyorSai ile denedim eski sürüm diyor, sanırım modlu bir sürüm olsa gerek hocam.. Yalnız çok hoş olmuş![]()
Dayanamadım kurdum hocamUygulama izinlerini rw-r-r seklinde ayralyip dener misiniz. Okuma ve yazma izni vermeniz gerekiyor olabilir.
Su uygulama kasası çalışsa bu guncellemelerde cok güzel olacak. Peki bu modlu versiyon mu hocam yoksa direkt alpha sürüm güncellemesi mi?
Dayanamadım kurdum hocampaylaşım için teşekkürler.
Hata alan arkadaşlar, Mt Manager ile System, priv-app, MiHome içindeki dosyayı silin, konu sahibinin verdiği dosyayı oraya atın, cihazı hemen yeniden başlatın.. Cihaz açıldıktan sonra kontrol edin, eğer olmamışsa, ayarlar, uygulamalar, uygulamaları yönet diyerek sistem başlatıcısının güncellemerini kaldırın sonra kontrol edin.. Ben bu şekilde kurdum..
Eğer olmazsa hata verirse bu işlemler sonucu romu baştan kurmak zorunda kalabilirsiniz, risk size ait.
Saçma sapan hatalar almaya başladım yahuMod lu sürüm arkadaşlar.
Ama gerçekten güzel olmuş. En iyisini yapmışsınız![]()
Ama buna değdiSaçma sapan hatalar almaya başladım yahusimge kaldı ana ekranda ne de widget
![]()