Mod Miui home alpha İos tarzı son uygulamalar

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Valla haklısınız. Böyle yama ile mod ile uğraşmak yerine direkt olarak kendilerinin vermesi lazım. Stabil olarak tabi
Yok hocam kurmam daha artık çok şans verdim hep üzdü, belki Xiaomi yazılımı düzeltirse MIUI 13 de geçerim.

Emresword

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emre
Cihazım
Redmi Note10s
Konular
3
Malesef elimde Orjinal olanı yok. Fakat play store üzerinden farklı Bi başlatıcı yükleyerek sorunu çözebilirsiniz. Daha sonra verdiğim adımları tekrar deneyin.

Ya da ya da Orjinal miui home uygulamasını Google dan bulabilirsiniz. Özel den link yolladım.
Teşekkürler hocam ama sorun yine aynı şuan poco launchera geçtim hafta sonu tekrar bakacagim.

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Bir de aklıma gelen sy şu. Bazı custom romlar da selinux durumu permessive (serbest) değil. Yani sistem uygulamalarında değişime izin vermiyor. Sanırım magisk ile selinux permessive yapılabiliyor. Mod olarak yükleniyor. Tabi bu bir ihtimal.
Teşekkürler hocam ama sorun yine aynı şuan poco launchera geçtim hafta sonu tekrar bakacagim.

bensen63

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
7.0
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
network mikrotik
Konular
44
Bu uygulama MIUI 12 oneos da var mı varsa nereden yapılıyor

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Göze batmayacak kadar yapıyordu ilk başta şimdi ben de de daha sağlıklı çalışıyor. Ama değer :) çok hoşuma gidiyor çünkü bu son uygulama paneli. Hatta sırf bu yüzden defalarca flyme 8 yüklemeye çalıştım telefona ama olmadı. Sonunda hem miui hem de istediğim panel. :)
Düzeldi ancak arada tekliyor bakalım biraz daha kullanayım :)

Üst Alt