Yardım Miui Hesap etkinleştirme hatası

sinancatak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan Çatak
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
3
Merhaba, benim mi numaram 170391107 olduğu halde telefonum güncelleme sonrası "Mi hesap kimliği 188***558 ile eşleştirmiş durumda, oturum açın diyor. 170391107 nuaralı kimliğimin şifresyle oturumu açabiliyor fakat ardından benim cep numarama gönderip teyitlemek istediği smsi alamıyordum.
Bu sabaha kadar bu uyarıyı es geçiyordum bi şekilde çözerim diye fakat şimdi ekranıma kilit koydu ve şifreyi istedi ve şifre hatalı diyor. i.mi.com üzerinden şifremi güncelledim fakat hala giremiyorum. Şuan telefon açık fakat kilitli durumda ve 188***558 numaralı hesap ben olmadığım için birşey de yapamıyorum.

sinancatak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan Çatak
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
3
OK tekrar kendisiyle iletişimde olayım madem

Oyla:

Xhuttra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi note 3
Konular
1
OK tekrar kendisiyle iletişimde olayım madem
Sinan, nasıl çözdünuz? Aynı sorun bende var, cihazın login olduğu hesabın şifresini bilmiyorum ve çıkış yapmak için de şifre istiyor. Hesap kurtarma SMS ini kesinlikle alamıyorum. Hem web den hem cepten hesap kurtarmayi denedim, olmadı. Aynı şekilde sim karti başka telefona takarak mesajı almayı denedim oda işe yaramadı. Telefon birkaç gün içinde kullanımı kapatılacak, unlock yapmam lazım, acil yardımlarınızı bekliyorum

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Sinan, nasıl çözdünuz? Aynı sorun bende var, cihazın login olduğu hesabın şifresini bilmiyorum ve çıkış yapmak için de şifre istiyor. Hesap kurtarma SMS ini kesinlikle alamıyorum. Hem web den hem cepten hesap kurtarmayi denedim, olmadı. Aynı şekilde sim karti başka telefona takarak mesajı almayı denedim oda işe yaramadı. Telefon birkaç gün içinde kullanımı kapatılacak, unlock yapmam lazım, acil yardımlarınızı bekliyorum
Şu durumda mi hesabını box ile bypass etmekten başka çözüm yok maalesef.

Oyla:

Bakrep10

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
1
Arkadaşlar aynı sorun bende oldu.Çözüm bulan var mı?

Oyla:

Pcckoe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Refik
Cihazım
Xiaomi mı 5s
Konular
14
Aynı sorun bende var arkadaşlar bunu nasıl çözebiliriz ?

Oyla:

Yerlebir_2

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Suleyman
Cihazım
Mi6
Konular
0
Ben telefonu yeni aldım. Sürekli sim aktivasyonu yapılamadı diyor. Epey uğraştım ama olmadı. Telefon simi tanıyor bir sıkinti yok arama ve internette. Ben de ayarlardan kapattım sormadın diye. 2 sorum vardi. 1. Si bu aktivasyonu nasıl yapacagiz. 2. Si yapmazsak bir zararı var mi

Oyla:
Üst Alt